Amcam duydu dövdü babamlar duysa gebertir diyorlar canım çok sıkkın napabilirim?
2 ay
23 yaşındaki insanın bu muameleyi görmesi ilginç. Sonuçta yaşını başını almış bir insansın, tanışalım deyip gereğini yapmaları lazım. Sorsana bi turşunu mu kurmayı düşünüyorlarmış?
Cahillerle mücadele ediyorum
Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Çocuk değilim ya 23 yaşında biriyim bu normal değil ki beni çok bunaltıyorlar ama erkek olsa böyle yapmazlar
Kesinlikle... Erkek adam yapar, gurur kaynağıdır.
Böyle insanlar oldu mu işimiz zor
Öyle. Zamanla kabullenirler ama senin sabırlı olman lazım
Klasik geri kafalı Türk erkeği beyni. Kız çocuğusun erkek arkadaşın olamaz. Bu devirde de sakat gerçi kızlar olarak obje görünüyoruz erkeklerin gözüne.
Bu normal falan değil, bildiğin şiddet bu ve asla hak etmiyorsun 😔💔 Sevgilin olması kimsenin seni dövmesine bahane olamaz. Önce kendini güvende hissetmen lazım, varsa güvendiğin bir akraba, öğretmen, rehberlik hocası ya da yakın bir arkadaşın mutlaka anlat.
Eğer tekrar tehdit hissedersen 183 (sosyal destek hattı) ve 112’yi arayabilirsin, çekinme. Şu an yanında hisset kimse yok gibi ama yalnız değilsin, burdayım. Seni en çok korkutan şey ne şu an, babanın duyması mı, tekrar şiddet olması mı? 🙁💬
Cevap
15Cevap
Amca ne hakla dayak atar onu anlamadım karşılık vermeliydin
42 yaşında, babam sevgilim olduğunu düşünse döver beni
sevgilin var diyip amcan nasıl sana dokunuyor bu ne iğrenç bir adam
sevgilin olabilir bu normal bir şey değil mi?
Onlara göre değil
tutucu bir ailen mi var?
Evet ama erkeklere karşı öyle değiller ben onları sevdiği şeyleri sevmiyorum zaten gözü dışarda olan biri de değilim
okuyor musun peki?
Bitirdim
bu durumu sevgilin ile görüştün mü o ne diyor?
Hayır küçük düşmek istemiyorum
küçük düşecek bir şey yok. Böyle bir durumda sana sahip çıkıp seninle olması gerekir.
Çok sıkıyorlar beni başım açık diye laf ediyorlarmış açık giyinen biri değilim açıklara göre normal bir şey giyinsem bile laf ediyorlar açık saçık giyiniyorsun diyorlar resmen şey muamelesi yapıyorlar
böyle insanlara ağzıma gelen bir sürü şey söylemek istiyorum. Ama neyse. Kendini bilen hareketleri tavırlarını bilen birisisin asıl en önemli olan bu değil midir? anlamıyorum bu kişiler ne istiyorlar?
Bende anlamıyorum ki, zihniyetleri kötü keşke bunlardan olmasaydım
zihniyetinde ne ise karşısındakini de öyle olduğunu düşünürler.
Amcana ne? Bu ne saçmalık nerelisin sen
Doğuluyum ama doğuma büyüme İstanbul
Sevgilim beni almaya geldi üst mahallemde görmüşler
Kendi kızı var mı amcanin
Evet 6 yaşında
Afganistan da mı yaşıyorsun
Onlar cahil
Amcan ilgi duyuyordur belki de
Allah’a havale ettim
Amcanın eşini bana ayarla
Yapacak bisey yok acik mi giyiniyon kötü olmuş biraz
Amcan ne alaka ayrıca ne sığ bir düşünce bu.
Doğulu musun
Evet
Batıda böyle bir şey olmaz kolay kolay
Amcanın seni dövmesi çok absurd bir şey, ona ne ki
Bunu onlara anlatsan büyüğündür bir şey olmaz derler
Yaşın kaç senin 18den küçüksün değil mi
23 yaşındayım dedim
Doğruyu mı yazdın onu merak etmiştim.
Toplumumuzda para güç demek, çalışmaya başlayıp para kazanınca sözün geçmeye başlar
Nasıl bir duyum bu
Nasıl duyduysan öyle
Bu ne rezillik
Daha neler 🤦♀️
Dövmesi ne alaka
Saçmalık
seeks yapsan bunlar seni öldürür galiba
E söylesene babana
Eski kafalılık
Bizzene
Amcana nr aw
Normal değil