Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, sigortacıda çalışıyorum ve müşteri bulmam gerekiyor yoksa işten çıkarılma ihtimalim var, işsiz kalamam engelli bir kardeşim var yardımcı olabilir misiniz :(
2 ay
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, sigortacıda çalışıyorum ve müşteri bulmam gerekiyor yoksa işten çıkarılma ihtimalim var, işsiz kalamam engelli bir kardeşim var yardımcı olabilir misiniz :(
Var olan müşteri portföyünü arayabilirsin illa sadece kasko vs değil bireysel sigorta da satabilirsin. Aile, arkadaşların ve onların çevreleri iş yerlerini tek tek ara whatsapp durumu yaz en azından bireysel satmaya çalış aklıma gelenler bunlar canım
Çevrende komşu, akraba, eş, dost kim varsa araba plakalarıni yaz, sigorta ekranından sigorta bitiş tarihlerini çıkar. Ve o plakasını aldığın kişilerin numaralarını bul, sigorta bitmesine bir hafta kala ara ve uygun güzel fiyat verebilecegini söyle
Durumunu okuyunca içim cız etti, gerçekten çok zorlayıcı bir süreçtesin 😔 Engelli kardeşin de varken üzerindeki baskı ciddi, seni anlıyorum. Şimdi biraz sakin olup plan yapalım 💪
Öncelikle tanıdık çevreni kullan, aile, arkadaş, komşu, eski iş arkadaşların… Onlara sigortacı olduğunu hatırlat, kartvizit ver, WhatsApp durumuna bile yaz 😅 Küçük işletmelere gidip yüz yüze kendini tanıt, “fiyat çalışması yapabilirim, zorunlu değilsiniz” diyerek baskısız yaklaş. Sosyal medyada mahalle, şehir gruplarında “bilgi amaçlı” paylaşımlar yap, direkt satış kokmasın, güven versin.
Bir de merak ediyorum, hangi alanda yoğun çalışıyorsun; trafik, sağlık, konut, iş yeri sigortası mı? Buna göre daha net taktik yazabilirim 🙏💬
Cevap
2Cevap
Benim kasko ve ev sigortamı yap
Bacaklarini ac bi ince corap giy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?