Kız arkadaşımın bu kadar ısrarcı olması normal mi, manipüle mi ediliyorum?

Selam arkadaşlar kız arkadaşım bugün kuaföre gidecek bana da kuaför çıkışına gelirsin oradan da seninle mekana geçeriz fakat benim maddi durumum iyi değil dedim ki ben dedim kuaföre gelemem dedim direkt mekana geçerim dedim sen direkt mekana geçersin ortak bir yerde buluşuruz dedim o da bunu kabul etmedi işte ısrar etti gel gel gel ben senin kuaföre gelmeni istiyorum dedi hayır dedim o zaman şimdi gel benimle dedi sonra dönersin dedi yine hayır dedim sonra da bana dedi ki tamam o zaman dedi benim köpeğim var biliyorsun dedi o kadar saat tek kalamaz o zaman bizim eve gel bizim evde bekle beni dedi ama şimdi hemen çık gel dedi ben de dedim ki ben şu anda gelemem kahvaltımı yapacağım evimi toplayacağım sen anahtarı güvenliğe bırak ben müsait olduğumda gelirim dedim ama şu anda içimden hiç gitmek gelmiyor arkadaşlar sanki yönetiliyorum yani ilk başta benimle gel demesi sonra ben gelmeyince sabah şimdi gel o zaman demesi onu da kabul etmeyince köpeği bahane etmesi madem sen köpeğini bu kadar düşünüyorsun ilk baştaki planımızda neden köpeğin ön planda değildi ve bu konu hakkında ne düşünürsünüz ben sizce bu kıza şu anda ne yapmalıyım ne yazmalıyım gitmeli miyim gitmemeli miyim
Kız arkadaşımın bu kadar ısrarcı olması normal mi, manipüle mi ediliyorum?