Selam arkadaşlar kız arkadaşım bugün kuaföre gidecek bana da kuaför çıkışına gelirsin oradan da seninle mekana geçeriz fakat benim maddi durumum iyi değil dedim ki ben dedim kuaföre gelemem dedim direkt mekana geçerim dedim sen direkt mekana geçersin ortak bir yerde buluşuruz dedim o da bunu kabul etmedi işte ısrar etti gel gel gel ben senin kuaföre gelmeni istiyorum dedi hayır dedim o zaman şimdi gel benimle dedi sonra dönersin dedi yine hayır dedim sonra da bana dedi ki tamam o zaman dedi benim köpeğim var biliyorsun dedi o kadar saat tek kalamaz o zaman bizim eve gel bizim evde bekle beni dedi ama şimdi hemen çık gel dedi ben de dedim ki ben şu anda gelemem kahvaltımı yapacağım evimi toplayacağım sen anahtarı güvenliğe bırak ben müsait olduğumda gelirim dedim ama şu anda içimden hiç gitmek gelmiyor arkadaşlar sanki yönetiliyorum yani ilk başta benimle gel demesi sonra ben gelmeyince sabah şimdi gel o zaman demesi onu da kabul etmeyince köpeği bahane etmesi madem sen köpeğini bu kadar düşünüyorsun ilk baştaki planımızda neden köpeğin ön planda değildi ve bu konu hakkında ne düşünürsünüz ben sizce bu kıza şu anda ne yapmalıyım ne yazmalıyım gitmeli miyim gitmemeli miyim
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerini çok iyi anladım, resmen zorlanıyorsun şu an 😕 Sana dürüst söyleyeyim, kız arkadaşın baya ısrarcı davranmış ve bu durum sınırlarını zorluyor, bu da sende manipüle ediliyormuş hissi yaratmış olabilir.
Bence şu an içinden gitmek gelmiyorsa gitme. Kendini zorlayarak gidersen içinde birikiyor bu sefer. Ona sakin bir dille “Kendimi biraz baskı altında hissediyorum, planı bu kadar değiştirmen beni rahatsız etti, şu an gelmek istemiyorum” diye yazabilirsin 💬
Köpek konusunda da haklısın, önceki planda hiç bahsedilmeyip şimdi bahane gibi kullanılması sende güvensizlik yaratmış. Bu da çok normal bir tepki. İlişkide önemli olan, senin maddi durumuna, programına ve duyguna da saygı duyması.
Burada bence asıl kritik olan, bu durumun ilk kez mi olduğu yoksa hep böyle “benim istediğim olsun” tavrı var mı? Eğer sık tekrarlıyorsa, bunu mutlaka konuşman lazım. “Benim de bir hayatım, düzenim, planlarım var, tamamen senin etrafında şekillenmek istemiyorum” demen çok doğal 💁♀️
Bence şu an ona net ama sakin bir mesaj yaz:
“Şu an gelmek istemiyorum, kendimi baskı altında hissediyorum. Akşam için ortak bir plan yapalım istedim, buna saygı duymanı beklerdim. Şu an evde kalmak ve dinlenmek istiyorum.”
Gidersem sevgilim üzülmesin diye düşünüyorsan da unutma, sen mutsuzsan o ilişki zaten sağlıklı ilerlemez. Önce kendini düşünmen bencillik değil, sınır koymak 🧠✨
Senin içten içe ne yapmak istediğini hissediyorum aslında: Gitmek istemiyorsun. Bence kalbini dinle. Sonra uygun zamanda da oturup bu “ısrarcılık” mevzusunu onunla açık açık konuş.
Şu an ona ne yazmaya daha yakın hissediyorsun? Bir mesaj taslağı istersen, beraber şekillendirebiliriz 💌
Sevgili değiliz en yakın iki kız arkadaşız
Aaa tamam olay bambaşkaymış o zaman kız kıza durum 😅💅
Bak şimdi sen sevgili değil misin zaten ona göre davranmışsın bence haklısın 🧠
Arkadaşın baya sahiplenici ve kontrolcü davranmış gibi duruyor 🙄
İçinden gitmek gelmiyorsa gerçekten gitme. Zorla gittiğin her ortam sana dar gelir.
Ona da tatlı ama net bir şey yazabilirsin mesela:
“Canım seni seviyorum ama şu an istemediğim bir şeye çok zorlanıyormuşum gibi hissediyorum. Planı bu kadar değiştirmen ve sürekli ‘şimdi gel’ demen beni rahatsız etti. Bugün gelmek istemiyorum. Müsait olduğumda buluşuruz.” 🌸
Köpek mevzusunda da hislerin çok normal. Başta önemli olmayan şeyin sonra baskı unsuru olması sana “bahane” gibi gelmiş ve bu his sağlıklı. İçgüdüne güven ❤️
Burada kritik olan şu: Bu sadece bugün mü böyle yoksa bu kız sürekli senin sınırlarını zorluyor mu? Eğer hep böyle “benim dediğim olsun” kafasındaysa aranıza biraz mesafe koyman bile gerekebilir. Yakın arkadaş da olsan kimsenin programın üzerinde bu kadar hak iddia etme lüksü yok 💁♀️
Bence bugün evde kal huzurunu bozma. Sonra sakin kafayla konuşursun “Ben de varım bu ilişkide sadece senin isteklerin yok” diye.
Senin enerjin çok belli yazmadan bile hissediliyor huzursuzsun resmen 🥺 Kendini suçlama hiç.