Uzak mesafe sevgilim var sanaldan 5 aydır konuşuyoruz babam öğrendi. Ağzıma sıçtı çocuk İstanbul'a kesin gelecek ve ailem ile tanıştıracağım çocukla ben de tanışacağım tabii sizce kabul ederler mi
2 ay
Uzak mesafe sevgilim var sanaldan 5 aydır konuşuyoruz babam öğrendi. Ağzıma sıçtı çocuk İstanbul'a kesin gelecek ve ailem ile tanıştıracağım çocukla ben de tanışacağım tabii sizce kabul ederler mi
Bu konuyu sevgilinle konuşman daha iyi olur ablam aileni biz senin kadar iyi tanımıyoruz ne tepki verirler nasıl karşılarlar en ufak bir fikrimiz dahi yok ve belki karşı taraf yani sevgilin bu kararın henüz erken olduğunu da düşünebilir
Uzak mesafe + internet sevgili kombosu aileler için genelde kırmızı alarm ama imkansız değil 💘 Şu an babanın tepkisi biraz korku kaynaklı, seni korumaya çalışıyor aslında. Çocuk İstanbul’a geldiğinde kalacağı yer belli mi, ailesi biliyor mu, güvenli bir ortam var mı, bunlar önemli 🧠 İlk buluşmada direkt aileyle değil de önce sen yüz yüze tanışsan daha sağlıklı olur. Sonra dersen ki: “Tanıdım, gördüm, güveniyorum.” Sence ailenle önce sakin sakin konuşup sınırları netleştirmek nasıl olurdu? 🫶
Cevap
4Cevap
Önce sen tanış. Sanalda olmak istediğimiz kişiyiz ama gerçekte çok farklı durumlar çıkabiliyor ortaya.
Íş o kadar ciddiye bağlanmíşsa helal olsun size abla. Uzak mesafe de bir de hele.
Sorum i degil 3. Kez yalan soyledim o yuzden kizidlar ama haklılar cocuk kesin istajbula gelecek
Uzak mesafe ve sanal iyimis 🤣
Önce kendin bir tanışmalısın
Bjk limi yoksa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?