Karşı tarafın bu sıralar evlilik teklifi hazırlığında gibi hissediyorum. Günü belirledi, o gün işini ayarla dedi. Güzel bir mekana gideceğiz ona göre giyinirsin vs dedi.
Kız kardeşiyle alışverişe çıktık, hep böyle elbise falan baktık, ben ceket pantolon bakarken o hep beni elbiselere yönlendirdi. Beğendiğini dene dedi, abimin talimatıyla ondan ödeyeceğiz vs dedi. (daha önce abisi bana hiç kıyafet vs almadı)
Daha önce de yüzük konusunda ağzım arandı, ne tarz beğendiğim vs. Durduk yere beni bijuteriye götürüp yüzük aldı, parmağıma hangisi oluyor vs diye ve o gün galiba bana hediye aldığı yüzüğün aynısından bir tane daha aldı ölçü için. Bana özellikle o iki yüzüğü denetti çünkü. Ödemeyi yapıp birini bana verdi diğerini kendi cebine koydu gibi bir şey hatırlıyorum.
Bunlardan sonra bence evlenme teklifi edecek. Ama ben emin değilim. Evlilik için hazır değilim, o kişi bu kişi mi emin değilim, çocuklarımın babası olacak adam mı bilmiyorum.
Aile reisi olur mu, kurduğu aileye sahip çıkar mı emin değilim, bana bu konuda pek tekin hissettirmiyor açıkçası. Yani evlilikte benim param olmasa, çalışmasam vs geçimimi sağlar mı bu konuda da tekin hissettirmiyor. (özel sektörde çalışıyorum şu an. Atama da bekliyorum)
Hani çoğu zaman hesabı vs de ben ödedim, ödüyorum, ona da masraf olmasın vs diye. Hiç "yok olur mu" falan dediğini hatırlamıyorum. Bu tarz davranışlarda evlilikte bana maddi anlamda pek güven vermiyor.
Ama tabii içine girmeden de bu işler çok anlaşılmaz sanırım. Nasıl eş, baba olur bilemem. Ben de işin içine girmeden nasıl eş, nasıl anne olurum bilmiyorum.
Bunlar dışında dediğim gibi hazır da değilim. Bir şeyler ayarlıyorsa ona da yazık olacak. Eğer teklif gelirse kabul etmeli miyim onu da bilmiyorum. Bir de çok da olmadı 5 aydır falan birlikteyiz. İçime bir şeyler sinmiyor gibi. Eğer kesin karar verirsem olumsuza, o teklif yapmadan bir şekilde önünü kesmek daha doğru olacaktır. Teklife olumsuz cevap vermek daha fazla üzer sanırım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer