Yeni sevgili olduğu kızın yüzünü sırtına dövme yaptıran erkek, daha 2 ay anca olmuş bir kızla
2 ay
Bazı insanlar çok çabuk bağlanıyor da yargılamamak lazım. Gönül bu sonuçta. Umarım sildirecek bir ayrılığı olmaz. Yani mantıklı değil tabi de gönül bu sonuçta.
Bu kişi benim eski sevgilim bundan 2 hafta önce aradı beni tiktok hesabına bakmisim da hesabıma bakma artık diye yaziyor bana üstüne bide 8 kere arıyor bahaneye bak kızı resmen aldatmış oldu yani
Yani evet araması da ilginçmiş. Karaktersiz işte. Naparsın. Değiş desen değişmez düzel desen düzelmez. Biraz sen çekmişsin biraz da başkası çekecek onu.
Ben tiktok hesabına öyle girip baktım rahatsız olduysan engelle o zaman yani
Bakma sende sonuçta bildiri gidiyor. Sende ilgilenme bitirdiğin ilişkiyle. Stalklama gereği duyuyorsundur eyvallah ama en azından bildiri gitmeyecek şekilde yap fake hesap aç.
Neyse beni de aldatmisti zaten jdjdnd
Yaa şöyle ben hesabım gizli zannediyordum ondan baktım yani bilerek yaptığım bir şey değildi
Ama onun sevgilisi var yani engellesin yani o zaman
Mesele bakıp bakmaman değil kafanda onu bitirememen. Duygusal boşluğunda olduğun için onu hala ne yapıyor diye merak ederek stalklıyorsun. Çünkü aklına ondan başka bir dert gelmiyor.
Instagram da kızla story paylastikdan beni engellemiş instadan
Takma kafana boş ver bitmiş hayatına başkasını almış. Bunları umursamaman lazım. Tamam üzülüyorsun kolay şeyler değil ama onların senden sonraki hayatlarını gözlemlemen de hala üzülmene sebep olur. Sürekli kendini üzer durursun.
Story paylastikdan sonra engellemesi de şeyden büyük ihtimal gidip kıza söylemesin diye engelledi heralde aradığını ettiğini falan
Ceren, konu baya iddialıymış gerçekten 😂 2 ayda yüz dövmesi yaptırmak bence de sağlıklı bir karar gibi durmuyor, daha ilişki tanışma aşamasında resmen full send gitmiş çocuk 🫠 Bu kadar hızlı idealize etme, sınır tanımama biraz sorunlu olabilir. Ama beden onun, sonuçlarına da o katlanır. Sen böyle bi şeyle karşılaşsan ne hissederdin, uzaklaşır mıydın, hoşuna da gidebilir miydi? 🧐💬
Biri benim bu kadar kısa sürede dövme mi yaptirmak istese inanmazdim
Aynen ya, “kesin troll bu” dersin önce 😂 Şaka değilse de direkt ürkütücü 😬🖤
Cevap
14Cevap
Hızlıca da başkası için yaptırır bu kadar kolay olmamalı
Oha ya 2 aydada yapmak ne bilim saçma çocukluk aşkı olsa anlarım
Bence 2 sene sonra bile yapılmaz kaç senelik ilişkiler bitiyor
Tabiki gösteriş çoğu sonra ayrilincada değerim bilinmedi oluyorlar :)
Yaa bu çocuk zaten bu kızla sevgili olmadan 2 hafta önce bana yazmıştı aldattığı için istememiştim bir baktım 2 hafta sonra bu kızla profil koymus bak ben eski sevgilisiyim bana yazmıştı ne ara sevdinde dövme yaptirdin nerden baksan saçma ya
Hemde çok bir kız bana dedi ismimi yaz dedi he he dedim gecistirdim ya değmez ya
Knka işte herkes akıllı değil ben birinin dövmesini yaptiricak olsam bu anca cocugumun dövmesi olur yani
Demi kızını çocuğunu anne baba dövmesi olur
Erkek olsun kız olsun fark etmez
Çok değer verince karşı taraf kıymet bilmiyor üstüne aldatıyor
Bu değerden çok SAl@klik gibi daha 2 ay anca olmuş kızla ne dövmesi daha önce tanisiyor olabilirsin de daha yeni sevgili olmuşsun
Öyle de denilebilir evet
Daha yeni çalmaya başlamışsın bu kadarı çok fazla
Ve bu kişi benim eski sevgilim daha 2 hafta önce aradı beni tiktok hesabına bakmisim da ondan bakma artık diye yazıyor üstüne bide 8 kere arıyor bahaneye bak ne biçim bir insan yaa
Açma her yerden engeli bas sende.
Seni uyardığına göre egosu tavan galiba. Yerle bir et sende onu
Rahatsız olduysa engellesin o zaman onda ki uyarmak değil üstüne bide arıyor beni üst üste en sonunda engelledim zaten sevgilin varsa yazma bana diye
hızlı biraz ben korkardım sonra hızlı bırakır diye
Knka kız inanıyor gibi hatta kız sürekli paylaşım yapıyor sevgilisini
yani inandırıcı bir adım ben kendi açımı diyorum ama senin bundan dolayı müdahale etmen doğru olmaz
Yok xanim ben neden müdahale edicem
Sacmalamış böyle karakterlerden ciddi şekilde uzak durmak lazım
Neden ki
Ya 2 ayda bu noktaya gelinmez! Takıntıldır
Daha önce tanışıyor heralde
Ayrıca bu çocuk varya bu kızla sevgili olmadan 2 hafta önce bana yazmıştı ben istemedim aldatmisti çünkü beni sonra 2 hafta sonra bu kızla profil koydu bak ben eski sevgilisiyim bana yazmıştı yani bu kızı ne ara sevdinde dövmesini yaptırdın saçma gercekten
Ya bu şekşlde olmaz kesinlşkle
İşte diyorum bunlardan uzak dur cok iyi yapmışsın
Ondan sonra işte Instagramdan flaan bakmıştım öyle bunlar tatillere gitmişler falan hep kız paylasmis bide çocuk daha 1 ay öncesine kadar benle barışmak istiyordu vallahi artık bu çaga ayak uyduramiyorum
Yanş senin güzel bişey bence.. gerçek yüzünü karakterini görmüş oldun
Ben zaten cokdan görmustum gerçek yüzünü de daha neler yaptı o sadece üstüne ekleniyor işte
İyi olmuş canını sıkma
Bide öylesine tiktok hesabına bakmıştım ama gercekren hesabım gizli zannediyordum bildirim gideceğini falan düşünmemistim sonra ertesi gün bana yazıyor tiktok hesabıma bakma artık diye üstüne bide 8 kere arıyor beni o zaman da bu kızla sevgili heralde sevgili olmasa bile takiplesiyorlardi
Engelle geç bunlardan uzak dur
Engelledim zaten wpden
En güseli
Sorunlunun dik alâsı
Bu kişi benim eski sevgilim 2 hafta önce aradı daha beni neymiş tiktok hesabına bakıyormuşum da hesabıma bakma artık diye yazıyor üstüne bide 8 kere arıyor engelle o zaman ar
Rahatsız olduysan demi
Kıskandirmak değil bence de karaktersiz işte sen beni bir arasana yazıyor bide şey Instagramdan engellemiş beni kızla story paylasmis engellemiş beni
Nasıl bi yokluktan çıkmış amdlcl
Aynen kızı da bir görsen güzel de değil yani
Hey Allahım göz denen bir şey var ayrıca bu çocuk dış görünüşe bakan birisi
Valla benle çıkarken öyleydi bana neler dedi kardeşin senden daha güzel dedi nişanlı bir arkadaşım için bunun nişanlısının gözü kör mü dedi ve daha niceleri
Ve şu an çıktığı kız gerçekten güzel değil
Sorun bana değer vermsi değil zaten başkalarının dış görünüşünu eleştirip böyle bir kızla sevgili olması ayrıca kız hergun instagrma da paylaşım yapan birisi kollarında bileziklerle gösteris yapan birisi bilmiyorum ne demek istediğimi anladın mu
Bende kötü birisi değildim ama bu yapılanları hak etmemiştim
Orasını bilmiyorum muhasebesinin yanında çalışıyor galiba ailesi zengin değil bence oturdukları mahalle biraz kenar mahalle
2 sene çıktık biz
Aldattı beni akrabasiyla
Bu yüzden istemedim onu sonra bu kıza gitti
Hadi sorun bende olsun ayrılsın o zaman öyle gitsin
Yok gerek yok yaa sen zaten söyleyecegini söyledin kız da başka cevherler var diyorsun iste
Kızı anlatayım mı sana tipini
Baya bir kilosu var göğüsleri önden fırlamis yüzü de güzel değil et benleri almış başını gidiyor
ayrıca Instagram da saçma sapan şeyler paylaşıyor ayriyeten her gün bir şeyler paylaşmadan duramiyor ve her gittiği her yediği şeyi paylaşan tiplerden
3 iq
Hemde nasıl
Günaydın
Mesajlara neden kapalı hesabın
orada kaç kız vardır kim bilir cmmdm
Dhjdjdjrjrjr
Çocukca işler
Daha önce tanisiyorsun ama yeni sevgilisi olmuşsun daha dur hemen dövme ne
Bu nereden anladın ki
Yani daha önce tanışiyor olabilirsin ama yeni sevgili olmuşsun yani
Seviyordur
Sorunlu.