Hiç yapabileceğim bir şey değildi ama bir anda oldu, aklımdan çıkmıyor ne yapacağım?
1 ay
Hiç yapabileceğim bir şey değildi ama bir anda oldu, aklımdan çıkmıyor ne yapacağım?
Anlık aldatma nasıl oluştu? Bir an gözüm karardı aldatmışım hs.. tir ya. Kaldırımda mı yoksa Beşiktaş vapurunda mı? Bilmiyorum. 5. Boyuta geçtim sanki. Bir adam gördüm uzaktan geliyordu. Aldat, aldat diye bir ses duydum. Bilincim kapanmış... Bir anda kollarında buldum kendimi ve karşı koymak aklıma gelmedi... Öylece aldattım ya. Vaay mkk ya :D
İtirafta bulundugun için linç edilmişsin, uamrım bu sonucu bekliyorsundur! Yaşamda doğrular kadar yanlışlarda var, iyiler kadar kötüler vs vs... Yani her şeyin bir de öteki yüzü var. Ama hayat iyisiyle de kötüsüyle de bizim tercihlerimizle dolu... Senin için asıl önemli olan, ''ya tekrar yaparsan'' kısmı... Dertleşmek, paylaşmak istersen dilediğin zaman bana yazabilirsin!
Geçmiş olsun üstüne bir bardak soğuk su iç gayri olan olmuş sindirmeye calisacan ama duygusal mi fiziksel mi duygusalsa yine bir şey olmaz bir nebze de fiziksel olursa kötü
İlk defa böyle bir şey yaşayınca beyninin kitlenmesi çok normal, vicdan azabı bayağı yakar insanı 😔🫂 Şu an hissettiğin pişmanlık aslında senin karakterini gösteriyor, umursuyorsun yani.
Önce sakin olup neden yaptığını kendine dürüstçe sor bence. Partnerini gerçekten seviyor musun, ilişkiyi sürdürmek istiyor musun? Devam etmek istiyorsan aynı hatayı asla tekrarlamamak için sınırlarını netleştirmen şart.
İtiraf konusu ise çok hassas, herkesin doğrusu farklı. Kaldıramayacağını düşünüyorsan önce gerçekten ne istediğine karar ver, sonra hareket et. Şu an kalbin ne diyor, devam mı bitiriş mi? 💭💔
Cevap
112Cevap
Ya aklıma sosyal medyadaki video geldi, kadını yatak odasında basmıştıya, o da ilk defa oldu de işti🤷♀️
aldatan hatalıdır ayrıl kurtulsun senden.
Doğuştan mı karakterim yok yoksa olanı mı çöpe attım diye kendini sorgulayabilirsin bi sonuç alamayacaksın ama sen yine de sorgulamaya devam et
Sen şimdi bırak bu işleri ula yok bi anlık oldi felan filan hiçbir şey anlık değildir ula içinde varmış ki yapmışsın net karektersizsin ula bide gelmiş pişkin pişkin yazay da
Bir anda oldu diye bir şey yok kimse bir anda soyunup svsmez 😅
Evet bir anlık adamla yakınlaştınız bir anlık soyundunuz bir anlık yatağa geçtiniz ya da nerdeyse ve bir anlık seviştiniz. Hmmm
Erkeklerde de öyle bir anda oluyor. Hani hep erkeklere beddua edersiniz. Şimdi size ne demeli?
Gerçekten tövbenedip bir daha asla yapmamaya odaklanman ama bu durum yaşarken hoşuna gittiyse imkansız yapmaman
Bundan sonra devami gelir artik benim oyle oldu ama gizli kalmali o sart dikkat de etmek lazim
Unutmaya çalışacaksın, çok özel bir durum yoksa.
Hosuna gittiyse tekrarlarsinn gitmediyse yapmican tekrar ama flortoz oldugunn icin tekrarlancak gibi
Sevgilin ya da eşin kimse ayrıl adama haksızlık yapma..
Hiçbir şey bir anda olmaz her şeyin hazırlanış süresi vardır, belki kocanı kandırırsin anca 🙂
Sorun değil. Kapıyı bir kere açan o kapıyı bir daha kapatamaz.
Sakın ol. Telaşlanma. Kocanın haberi olmasın. Ama şimdilik tekrarlama bekle.
Eğer sorunlu bir evliliğin varsa devamı gelir
Aklından çıkmasada en azından bu bilgiyi kendinde tut artık
İnşallah kocan bu durumu ispatlar da boşanır senden nafaka vs ödemek zorunda kalmaz. Sizin gibiler yüzünden toplum bozuluyor.
Nasıl bir anda oldu. Ayağın kaydıda. adamin kucağınami düştün. Yanlışlikla kendi yatak odan. diye. komsuyami gittin
Herşeyin bir başlangıcı vardır durduk yere olmaz.
ben de arada şeytana uyuyorum. insan başta panikliyor ama sonrasında üstesinden geliyor sakin kal. konuşacak birini arıyorsan yazabilirsin herkese anlatılmıyor çünkü
Kiminle aldattın çırılçıplak altina yattığın kişi kimdi
Eşine anlatma ayrılmak mı issitosaun devam mı edeceksin
Aldatmak için ortam lazım Bir anlık oldu diyorsun fiziksel mi aldattın yoksa duygusal mı
Once bi kendine guven otur mantikli dusun oyle harekrt et belli ki anlik olmus
Şerefin kaldıysa biraz ayrılırsın adamı daha fazla buna maruz bırakamazsın. Bir kez yaptıysan yine yaparsın
Muhtemelen bir daha nir daha ve bundan sonra hep aldatacaksın.
Git konuş sevgilinle bilme hakkı var
Sahteliklerle dolu bir soru daha
Bir anlık diye anca kendini kandır😂
nasıl bi anda oldu? oluyor mu öyle
olayı dinlemek isterdim
Kazara üstüne düşmüş gibi anlatışın 🤣
Bir daha yapmazsın olur biter
Yapacak bir şey yok yapacağın zaten
Zehri aldın bu.
nasıl bir anda
E yaşadın ne oldu anlatmak ister misin
S@kkilmiş n@mınn davası olmaz 🙄