Benimle ilgili konuşmuşlar ikisi ve öteki çocuk benim ona takıntılı olduğumu söylemiş sizce nasıl tavır alacak bana?
2 ay
Benimle ilgili konuşmuşlar ikisi ve öteki çocuk benim ona takıntılı olduğumu söylemiş sizce nasıl tavır alacak bana?
Cevap
9Cevap
fb değil misiniz 🤣 Allah'ım ne günlere kaldık. Sonraki roundda daha hırçın olursa duruma sinirlenmiştir mi diyelim ne diyelim
Hic yapmadikki ve yazmiyo artik
Hiçbir şey olmaz. Sizinki duygusal bir ilişki değil. Adı üstünde FB. Haaa benim şahsi kanaatim FB yi etik bulmuyorum. Ama madem siz normal karşılıyorsununuz o halde. Bu tür takıntışar yapma
Birini seviyosun madem niye fb oluyorsun ki başkasıyla
Sevmiyorum ki ötekisi nefret gibi bisi
Yazmiyo ama artik bende yazmam
İyi de bu sefer bana da takti der
Yok onla aramizda bisi yoktu kisa süreliydi sonra kavga edip birbirimize girdik gitmis beni takintili gibi anlatmis
Bu tarz takıntılarla fb olunmaz zaten, fb olacaksa zaten takılmaz bunlara
Grup yaparsınız belki
Fb olcagim kisi kiskaniyo ama 3. kisi kadin olsa yapar ama erkekle yapmaz. ben kimseyle asla yapmam zaten
İkisiyle de birlikte oldun mu
Hayır biriyle oldum ama fb olcagimla olmadim
Hiç birlikte olmadığın biriyle nasıl fb olmak isteyebilirsin
Zaten simdiden anlasamiyoruz gördügün gibi
Bişi hissetmez amacı farklı onun
Olumlu olumsuz etkilemezmi hic
Çocuk yapar gider umrunda olmazsın
Ama o da bana öteki cocugu kötülüyodu ondan uzak dur diye
Elindekinden olacağı içindir
Önemli mi işinize bakın
Gerçekten takıntılı mısın peki?
Hayir ama intikam aldim ondan o da beni kötülemis
Genelde insanlar bunu yapar intikam aldığın için belli ki çok fazla bakmış o kişiye. Peki hala takıyor musun Yoksa artık umrunda değil mi
Bakmis mi
Batmış 🙂
KS yine coşmuş
Daha mutlu olur
Neden
Sevgilin varken her istediginde ona vercen diye
Sevgilim yokki ötekiyle nefretten baska bisi yok
Yas kac senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum biraz can sıkıcı tabii 😔 Ama şunu bil, biri senin adına "takıntılı" demiş diye sen öyle olmazsın. O çocuğun sana tavrı, seni ne kadar tanıdığıyla alakalı olacak.
Eğer seni az çok tanıyorsa, büyük ihtimalle önce bir gözlem yapar, mesafeli ama kaba değil. Belki kafası karışır, "Gerçekten öyle mi?" diye düşünür. Sen sakin, olduğun gibi davranırsan algısı zamanla düzelir.
Kendini açıklama ihtiyacı hissediyor musun, yoksa akışına bırakmak mı daha iyi geliyor sana? 💬💕