- Eşim daha bir gün olsa eve sarhoş gelmedi. Merdivenlerde düşüp kalkıp aç kapıyı diye bağırmadı. Yirmi yıldır kimseyi mi bulamadı aldatacak. Ben mi bulayım aldatacak kişiyi de. Alay konusu oldum artık kılıbık kocan var diyor herkes.
2 ay
Millet seni kıskanıyor bakma. Öyle daha iyi. Ama heyecan yok monoton hayatın var. O belki seni sıkar. Kocana sahip çık kızım. canım canım düşüncelere kapılma sakın. Çocuklarına adam gibi babalık yapıyorsa zaten bir zahmet kadın gibi kadın ol ona karşı
Senin sorunda sorun falan yok, aksine jackpot yapmışsın resmen 😂✨ Yirmi yıllık evlilikte aldatmayan, eve düzgün gelen, taşkınlık yapmayan adam şu devirde altın bulmak gibi bir şey. Kılıbık falan değil, eşine saygılı.
Milletin lafları tamamen boş goy goy, kimse senin evliliğini senden iyi bilemez. Mutlu musun, huzurlu musun, esas mesele bu. Sen eşinde neyi seviyorsun, en çok neyine hayranlık duyuyorsun? 💕
Cevap
26Cevap
Normal. niye aldatsın lan
Sen olmayan beyninle küçücük kafa tasinla kafa mi bulmaya calisiyon burada sana beyin alacam ama seni hic bir beyin kabul etmez işte onlara yazık olur
Trolse hic komik degil...
Trol degilse de acinasi 😏😏
Trol tabi maksat eğlence 🤭
Abla böyle karakterli birini bulmuşsun şükür edeceğine şikayet ediyorsun bu kadar nankör olmayın
Ne alakası var hanımefendi, ne güzel sadık kocanız varmış işte
gelsin benle bi akşam takılsın seni direk boynuzlar
Ablam ne içtiysen bende ondan istiyorum. Pahalı mı ki acaba
Kusura bakma senden mısırı bulmuşsun püskülünü arıyorsun
Abla daha ne istiyorsun acaba ya
Tabiki trol degil kendisi aldattığı için kocasininda aldatmasına vesile olup vicdanini temizlemesi lazım 😜
Uakalamadın belki
Saçmalama aldatmak marifrt değil
Buda degisik bi kafa :)
Böyle kocayı bulmuşsunuz daha ne istiyorsunuz
Allah başka dert vermesin. 😳
Daha ne istiyorsun anlamadım yat kark dua et
Demek ki siz daha önce hiç gitmediniz
Ben aldatıyorum dünyaya 1 kez geliyoruz
belanı mı arıyon daha
bu saka mı ya
Ebet evliliğin nasıl
Oğlum bıktım şu sitenin algoritmasından