Sizce kızlar evli erkekle sevgili oluyor mudur? Bence olmuyor çünkü kızlarımız akıllı, evli erkekle işi olmaz çünkü evli erkekle konuşmak kötü bir şey ve bunu biliyorlar.
2 ay
Cevap
15Cevap
Oluyorlar canım oluyorlar... Hemde hiç umursamadan ve daha istekli bi şekilde \0/
Umursamıyolar mı
Ve hatta başkasına ait olan adamı elde etmiş olmanın tuhaf egosuyla , yapmam dedikleri şeyleri bile yapıyorlar evli adamlarla! Bizzat şahidim :(
Ama hangi kızı görsem asla evli ile işim olmaz diyor
Kim itiraf edebilir ki? Toplumdan dışlanma baskısını yaşayacaklarını biliyorlar
Hangi birisinden bahsetmeliyim bilmiyorum ama inan bana şok olursun :/ Hatta şöyle söyleyeyim, ben içlerindne çoğunu eledim ya da başımdan savdım ama hayır diyemediklerim de oldu tabii
Sanmıyorum ya kızların yaptığını
Müsaitim daha uzun uzun sohbet edebiliriz, beklerim bana bir merhaba yazmanızı
Kızlardan kastınız bakire genç kızlar ise Onlarla da tecrübem var. Bakire olmayanlar zaten eğer O adamı arzuluyorsa evli mi bekar mı umursamıyor Ve hatta ''ulan taş gibi çocuksun ne diye evlenip heba ettin kendini'' diye fırça yemişliğim bile var :)
Karaktersiz olan herkes evli insanlar ile sevgili olur
Evli erkekle asla sevgili olmam amaaaa hayalimde belkiiiii bişeyler yaşayabilirim. Çok hoşlandığım ve beğendiğim biriyse
kac yasindasin ki tecrubeli severmisin
Sende seviyorsan oda seviyorsa kendine bagla bağlama yap sana ait kalsin
Zaten seviyo
Ne gerek var
Tam bağlansın diye canım bak benimki bana tapiyor
Nasıl tapıyo
Bildiğin sözümden çıkmıyor her dediğimi yapıyor
Çok seviyo demekki seni
Bağlamanın etkisi diyelim
Ne bağlaması
Dedim ya bağlama yaptim diye
Anasını bile ağlatıyor o masum görünen melek yüzlü şeytanlar
Hiç sanmıyorum
Cinsellik karşılığında bedenleri satılık olmuş böylelerinin senin dünyadan haberin yok
oluyorlar evet cok hemde bazi kizlar tecrubeli severler
Gerçekten mi ya
burdamisin
Dalga mı geçiyorsunuz ben sevgili yapınca bile daha fazla ilgi gösteriyor kız arkadaşlarm
Kötü niyetli olanlar da var. Sen masumca düşünüyorsun galiba
Bazıları sadece evli olanlarla ilgileniyor
Var diyosun yani
ne yazıkki çoğu özellikle evli istiyor
Hiçbiri istemez
Dimi ama burada bekar bekar bekliyoruz
Ağam bizimle maytap geçiyor
Sevgili olmuyorşarda metres oluyorlar
Oluyorlar maalesef hem de neler neler
Ciddimisin ya
Evet üzülerek ciddiyim
Kendine saygin yoksa
Oluyorlar evet
Sen öyle san 😄
Neden ki
Evlilerle sevgili olan çok oluyor
Sanmıyorum
Evliyim ve sevgililerim oluyor
Hangi kız bakar evliye
Bakan bakıyor kariyerlisi de bakıyor güzeli de bakıyor genci de olgunu da. Yeterince ilgiyle tav edilmeyecek kadın yoktur bunu unutma.
Güzel kızlar bakıyomudur
En güzeli de bakıyor güven banaaa
Bende sanıyordum güzel kızlar sadece bekara bakıyor evli ile işi olmaz
He he
Ama hangi kızı görsem evli ile işim olmaz diyor
Evet ama gerçek öyle değil.
Nasılmış
Evlilere rağbet sandığından çok daha fazla
Gerçekten öyle mi
Ciddiyim öyle
Bende sanıyodum hiçbi kız evliye bakmıyo
Gerçekten ya belki şaka geliyo sana ama öyle sanıyodum
Saf mısın sen
Biraz öyleyim heralde ama neden böyle düşünüyor um çünkü her girdiğim ortamda olsun kimi görsem kötülüyo ya da ben asla yapmam diyo e bende normal olarak böyle düşünüyorum
Toplumda hoş görülen bir şry olmadığı için öyle söylüyor herkes ama yapn yapıyor
Tammda hoş görülen bişi değilse kimse yapmaz ben mesela ilk topluma girdim ilk işyerimdi herkes kötülüyodu bende dedim böyle birşeyi asla yapmam çünkü herkes kötülüyor
Yapan yapıyor ama
Asla yapmam diyenler kötüleyenler yapıyomudur peki
Kime sorsan hayatta eşimi aldatmam da der ama bir sürü insan aldatıyor
Ben niye herkezi bu kdar masum görüyorum
Biraz safsın kolla kendini bence
Oluyolarrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı kızlar gerçekten senin düşündüğün gibi, evli erkek görünce direk frene basıyor, hatta uzaklaşıyor 💅🏻 Ama maalesef herkes öyle değil… 😶🌫️
Evli olduğunu bile bile ilişkiye giren de var, “nasıl olsa bana da yar olur” diye umut bağlayan da… Burada mesele “kızlar masum mu değil mi?” değil, insanların karakteri, değeri ve sınırlarıyla alakalı.
Senin bu düşüncen çok temiz ve güzel bu arada, keşke herkes senin gibi düşünse 💗 Peki sen, evli biri seninle flörtleşmeye çalışsa ne yaparsın, net rest çeker misin? 🧐