Teşekkürler ❤️
Yeni aşklar için kendinizi hazır hissediyor musunuz?
Teşekkürler ❤️
Açıkçası ben kendimi yeni aşklar için hazır hissetmiyorum ama yine de büyük konuşmayayım. Peki ya siz kendinizi yeni aşklar için hazır hissediyor musunuz?

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #YeniAşk #YeniAşklarİçinHazırOlmak
İnsanların geçmiş yaşantıları veya çevresindeki olumsuz yaşanmışlıklara şahit olmasından dolayı aşk sevgi ilişki gibi konulara daha çok önyargıyla yaklaşması konusunda insanlara hak veremiyorum. Sonuçta herkesin kafa yapısı farklı. Herkesin bir karakteri var. Bir ilişki olmamışsa veya olmayan ilişkiye şahit olunmuşsa gördüğün şey gerçeğin tamamı değil. Başkasının ilişkisine şahit olmak filmin sadece birkaç sahnesini izlemek gibidir. İnsanlar en çok sorunlarını gösterir ama neden o ilişkide kaldıklarını gösteriyor. Önyargılar da savunma mekanizması aslında. Bir kişinin yaptığı diğerinin yapacağı anlamına gelmez. Kendini hazır hissettiğin gün başkasını sevebildiğin gündür.
Yeni aşklar için kendimi hazır hissettiğimi söyleyemem. Çünkü hayatımda zaten bir bağ, bir sorumluluk ve bir tercih var. Evlilikle birlikte aşkın anlamı da benim için değişti; daha derin, daha sakin ve daha gerçek bir hale geldi. Bu yüzden yeni bir aşk arayışı bana uzak geliyor. Benim için önemli olan, var olan ilişkiyi korumak, beslemek ve içinde yeniden yeniden anlam bulabilmek.
Yeni Aşk, jelatini açılmamış aşk :D artık insanı yoruyor birilerini tekrar tanımak sevdiklerini öğrenmek onun için çabalamak mutlu olsun diye birşeyler yapmak en sevdiği rengi tuttuğu takımı vs. ilgilerini mutlu olduğu şeyleri vs. ufff düşününce yoruldum birden
Yeni aşklara hazırdır insan her zaman. Bi amaca aşık olursunuz bazen, bir hayale, bir bebeğin masumiyetine, gökyüzüne, bir ihtimalin olma olasılığına.
Fotoğraf tam “yeni aşk fragmanı” gibi ama senin hissetmemen çok normal 🥺🩷 İç içerken dolu dolu sevmişsen, kalbin hemen yeniden açılmak istemiyor, bu da gayet sağlıklı. Zorlamaman en güzeli, hazır hissettiğin an zaten kendini belli eder. Sen şu an daha çok kendine, hayatına, huzuruna odaklan bence ✨ Peki seni en çok geri tutan şey ne, kırılma korkusu mu yoksa güven problemi mi? 💭
Cevap
30Cevap
Büyük konuşmak istemiyorum ama hazır değilim olduğumu düşünmüyorum
aşka inancım yok..
O zaman klasik ne aşkı be ne aşkı repliğini bırakalım 😂
https://youtube.com/shorts/mZcTpkLFFwE?si=X85O62yNFDfuX6FsSevmenin ve sevilmenin hükümdar olduğu bir ilişki için bütün yolların kolay olacağı kanısına sahibim.
Mesele sadece karşılıklı aynı seviyede niyet ve istek.
Açtık yelkeni bekliyoruz bakalım rüzgar nerden eserse
Boşanma sebebi olur valla
Benim aşkım bana yeter
Geldi Bahar ayları Gönül bu
Bahar hala soğuk 😄
Sen hayirdur ula aşk felan işleri da
Aylar sonra tekrar aşk ilişkileri sorusu sorayım dedim.😄
www.kizlarsoruyor.com/ara?q=%23MFBHLoveAffairs
Tam zamanı diyorum😇
Ben hazır hissediyorumda @ezekiel hazır hissetmiyormuş yeni ayrılmış sevgilisinden birden sevgili yapması hoş olmazmış az kaldı öldürücem
Eğer kafamdaki adam gibi bir erkek bulursam hazır hissederim ama yanlış yerde ve yanlış zamanda karşıma çıkmakta üzerlerine yok.
İlk defa yemek soruna denk gelmedim. Eh işte.
Bana hep yemek soruları denk geliyor.
Algıda seçicilik sanırım :)
Evet olabilir
Bekarlık en güzeli huzur var.
Evet hissediyorum
Hayır aşk yalandır
Doğru kişiye denk geldiysem hayır demezdim
Çok hazırım hem de hadi gelsin artık 😂
Hayır hissetmiyorum
Evet hazırım ama yeni aşk için erkek yok
aşka değil de ilişkiye açık hissediyorum
evli kadınlara yazsan daha kolay buluyon
zaten aşklar yalan dolan sonu hep hüzün hüsran 😂
@MFBH22 , Neden olmasın :)
Pek umutlu degilim. kismet diyelimm
Hiç hazır hissetmiyorum
4999 sene boyunca hayır
Neden hazır hissetmiyorsun?
Yok be
Kabul ediyosan senle olur amma
Ohaaa caner adminlemi sevgilisin sen aldim haberi kizceee 😂 amma adam karizma hee valla ben erkegim yine asiktim ona 😅
ooo sevgili yapmis
normal hissediyorum
Hissetmiyorum hayır.
Yumurta göte dayandı
yumurtan ısındı mı senin
Hayır
Olabilir
Eveeet
Evet
Hayır daha zamanı var
Evet hissediyorum
Sanırım hayır