Böyle bir erkeği arayıp yazar mısınız, çok sevseniz dahi
2 ay
Hayır ne münasebet, el üstünde tutulmazsam hep el kalırım. Gerçi hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama arayıp sormazsa, arayıp soramayacağı son kadın olarak hatırlar beni.
İlk 5 ay arıyordu yazıyordu sonraları ben ciddiyet konuları açtıkca evlilikle alakalı baskı yaptıkca aramamaya yazmamaya başladı ancak ben ararsam görüşelim dersem görüştü konuştu onun dışında kendisi hiç ben aramazsam son günlerde aramıyor yazmıyor bile geçenlerde dedim ben aramazsam artık aramıyor yazmıyorsun dedim evet öyle olmuyor mu dedi güldü birde dalgaya alır gibi şakaysa bile hiç komik değil
Gerçekten de ben aramazsam yazmazsam 5-6 gün ne arıyor ne yazıyor hazır ben ona kapılıp önüme çıkan kısmetleri de geri teptim hep onun yüzünden kimseye evet demedim ona umut bağlayıp ilk zamanlar kendisi de arıyor yazıyordu şimdi tamamen uzaklaştı kesti son 3 aydır ancak ben arayıp yazarsam görüştü buluştu artık bende aramam yazmam sevse değer verse arar yazardı diye düşünüyorum
Böyle bi durumda kalmak kalbi resmen sıkıştırıyor, hissedebiliyorum seni 🥺💔
Ben, gerçekten seviyosam ve gururumu çok ezdirmeyecek noktadaysa ilk adımı atarım ama sadece bir kere yazarım 📱✨
Tepkisi soğuksa, dönmüyorsa ikinci kez asla zorlamam çünkü aşk iki kişilik oyun 🙃
Senin içinden ne geçiyo, sence yazsan rahatlar mısın yoksa daha mı kötü hissedersin? 💭💌
Cevap
10Cevap
erkek sevmem.
Erkek kendini o denli soyutladıysa, kadınlar o adımı atmayın
Yoksa erkek çol sevse duygularına hakim deildir belli eder
İlk 5 ay arıyordu yazıyordu sonraları ben ciddiyet konuları açtıkca evlilikle alakalı baskı yaptıkca aramamaya yazmamaya başladı ancak ben ararsam görüşelim dersem görüştü konuştu onun dışında kendisi hiç ben aramazsam son günlerde aramıyor yazmıyor bile geçenlerde dedim ben aramazsam artık aramıyor yazmıyorsun dedim evet öyle olmuyor mu dedi güldü birde dalgaya alır gibi şakaysa bile hiç komik değil
Gerçekten de ben aramazsam yazmazsam 5-6 gün ne arıyor ne yazıyor hazır ben ona kapılıp önüme çıkan kısmetleri de geri teptim hep onun yüzünden kimseye evet demedim ona umut bağlayıp ilk zamanlar kendisi de arıyor yazıyordu şimdi tamamen uzaklaştı kesti son 3 aydır ancak ben arayıp yazarsam görüştü buluştu artık bende aramam yazmam sevse değer verse arar yazardı diye düşünüyorum
Yani sen olsan bundan sonra arayıp yazar mıydın?
Ben yazmıyorum, yazıyorlar. Başkalarını bilmiyorum.
Bence atılmalı diye düşünüyorum...
Bu durumda atar mıydın peki mesaj
Çok seviyorsan bekleme zaten yaz
4 yıl oldu yazmadım sen düşün
O sizin tercihiniz
Erkekmi yok
Erkek sevmim
Hayır
Senden olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?