Ne yani şu anda başkasıyla olan erkekler ilk aşkını mı hatırlıyor?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yani şu anda başkasıyla olan erkekler ilk aşkını mı hatırlıyor?
Yoo ben ilk 3 ü çok rahat unuttum sonuncuyu unutamıyorum 1 yıl oldu hâlâ alışamadım hayatıma giren en kaliteli kızdı ondan daha kalitelisini de göremiyorum hiçbiryerde
Nasılmış o kaliteli kız merak ettim
Kalitesi neye göre? Dış görünüşü alımlı çalımlı bi kız diye mi yoksa huyu suyu mu güzeldi
İşte ben de onu merak ettim 😂 insanlar işte herkes herkesi vazgeçilmez görebiliyor.
İlk aşk biraz iz bırakıyor, orası doğru ama çoook romantikleştiriliyor bence 😅 Çoğu erkek ilk aşkını ara ara hatırlıyor sadece, sürekli onu düşünmüyor. Şu an birlikte olduğu kişiye aşıksa odağı, duygusu orada olur zaten ❤️ Geçmiş anı, bugün duygu başka şey. Senin aklını kurcalayan biri mi var, yoksa genel merak mı? 🙈
Cevap
15Cevap
Hatırlıyorum ama artık umrumda değil
Evlenmişim o da evlenmiş bitti gitti yani
Özlemle mi hatırlıyorsun
Hakkına girilmiş seninde
Sevgilisi olmamış erkekle sevgili olun aptal kızlarım
Beni diyorsun yani hdjakslsbsna
21 seneyi devirdik Allah'ın izniyle daha unutmadım yaş 34
Evli değilsindir inşallah bu halde
Değilim modern kuşak aşkı bilmiyor zaten evlenme isteğim hiç olmadı
Aşk nedir
Ben unuttum hangisiydi ki ilk aşkım :)
En güzeli 👍🏻
Kimse kimseyi unutmaz. Ama anlamları değişir
Unutur ya
Yoo unutur ben unutmadim ama
Niye unutmuyorsun
Anasınıfı idi, biliyorum sadece unutamadık değil yani dmdmdm
Heee his yok
Yok yok
Ama başkasına var tabi içimi acıtan
Ne unutmaz öyle bir saçmalık var
Var maalesef
Unutmayan 31 e düşmüştür , onun için aklına geliyorsur
Unutamaz demeyelim ama çoğu unutmak istemez.
Sadece bir hatiradir o duygusal bişey degil
Sadece erkekler mi?
Kızlar gerçkten sevdiyse ilkini unutmaz ama şöyle hissiz olarak hatırlar
Erkekler de çok farklı değil
Siz manalı hatırlıyorsunux
Asıl siz kadınlar manalı manalı hatırlıyor. Cinsel ilişkiye girerken eski sevgiliyi düşünüyor.
Bakire olanların öyle deneyimi olmadığı için bilemem.
İlk sevgilim bakireydi anal yapmaktan onun yüzünden neret ettim.
Kendi mi anal istiyordu?
Evet
Oha o zaman niye kendini bakire diye adlandırıyoe?
Onun için zar önemliydi. Bu arada üst düzey bir öğretmendi kendisi yani öyle eğitimsiz cahil cühela biri değildi. Tenis oynuyordu bölgesel tenis kupaları vardı.
Tamam da bakireyim diye geçinmesin. Anal yapa yapa genişletmiştir bakan anlar zaten
Yok öyle çok aşırı yapmıyorduk benim nefret etme sebebim çok fazla yapmaktan değildi. Yaklaşık 3 senelik ilişkide en fazla 20 defa anal istedi ama çoğunda reddettim. Normal ilişkiye girmek istiyorduk ikimizde fakat aşamadığımız bir kaç sorun vardı. O yüzden önden yapmıyorduk.
Aaa 3 senelik ilişkiyse gerçekten seviyormuşsunuz birbirinizi vaktinde
Evet seviyorduk ama anlaşamayınca anlaşamıyor insan =(( bir şekilde anlaşırız diye uzattıkça uzattık Maalesef.
Sevgi bitti mi peki
Bitmekten daha ziyade şekil değiştirdi. Bende böyle oldu.
Kötü olmuş
Bilemiyorum belki iyi oldu.
Belkide
Sen unuttun mu ilk sevgilini?
30 yaşındayım. Hayatımda iki adam oldu. Şuanda sevgilim var. İlkini hatırlasam da hissizim
Ben ilk sevgilim mutlu olsun ve daha önce hiç yapmadım diye anal yaptım o zaman sevgim şehvet arzu tutku istek Ile harmanlanmış bir sevgiydi. Şu anda sadece eşi ve çocuğu ile mutlu olsun modundayım. Evliliğinin ilk zamanları çok mutsuzdu ve biz iletişim halindeydik bir gün kocası ile kavga etmiş buluşalım dedi. Sevişmek istediği zaman aramızda özel şeyler yapardık ve o gün kesinlikle sevişmek için geldi. Bende uygun bir dille geri çevirdim. İleride pişman olacağımızı zina yapmak istemediğimi, sinirle hareket edip birlikte olmamamız gerektiğini sakinleşince Eğer isterse birlikte olacağımı söyledim. Yani uzun lafın kısası eski isteğim yok oldu. Hissizim dediğin sanırım böyle bir şey 👍 sanırım aşağı yukarı aynı durumdayız. Tek fark benim sevgilim yok 😎😎
Aşkından ölsen de evlenmiş olan exinle iletişim kurmaman gerektiğini biliyor olman lazımdı
Ben aşka inanmıyorum ikincisi bir hukukumuz var ve birtakım sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu o sıra 👍 ona psikolojik ve manevi destek veriyordum. Eğer onunla iletişimi kessem belkide benden sonraki sevgilisiyle buluşup birlikte olacaktı. Çok şükür şu anda iyi en azından öfke ile hareket edip zarar ile oturmaması gerektiğini öğrendi. Evli olduğu için cinsel ilişkiye girmediğimi tahmin ediyor zaten 👍 boşanırsa istediği gibi birlikte olacağımı söyledim sonuçta boşanmak kolay iş değil. O süreçte kocası özür dilemiş kendini affettirmiş vs vs çok uzun hikaye 👍 şimdiyse kadar hayatıma çok çok az hatun girdi ve üçüylede iyi ayrıldık. Ben iletişim kurmuyorum ama onlar iletişim kurmak isterse engel olmuyorum. Keyfi yere kahve içelim eski günleri yad edelim modu olursa zaten evli olan öyle değil, yani iyilik yap denize at modundayım.
Yok öyle bir şey
Alakası bile yok
kızlar da unutmaz
O da doğru
Aynen katılıyorum
Hangi ilk aşkımız
Unutmaz evlensede
Evlenmesib unutmuyorsa
Bencede
Yok unutmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?