erkek arkadaşım askerde, dün alabildi kendi telefonunu ve iki gündür sadece 1 kere yazıyor, yazdım bir de aradım tepkisine bakın ya normal mi yoksa ben mi abarttım
1 ay
Fark ettin mi sadece kızlar hak vermiş sana. Askere gidince erkekleri pamuklara sarıp sivil hayattaki gibi olduklarını düşünüyorsunuz çünkü. Öyle bir dünya yok. Akşam yat saatinden sonra rahat olur genelde 7-8 den sonra yazabilir. Tahmini konusuyorum o kadar darlaşmıssın ki ''telefonun geldi neden yazmıyorsun'' diye o da kendince 10 kere 100 kere anlatmıstır durumu sen anlamamıssındır. Zivanadan çıkmıstır. Ettiği küfürleri haklı çıkarmaz bu durum ama askerde normal sivildeymişiz gibi zannetmeyin. İzinsiz popon kaşıyamazsın gittiğin yere aldığın göreve gore.
Yok yanlis anlamissiniz. 3 aydir askerde ve 2 gunde bie falan ariyordu. Dunde tlfnunu alabildi instaya falan giryor resimni degistirmis wpdede msjim iletiliyo yazdigimda ayni bu sekl tersliypr birden birde 3 aydir iyi davranan kisi degisti smdi ne dusunmeliyim
Tabiki musait olmaybilir ama birden bire botle degisen biri ne dusunim mal engelle falan ditor
Yani orası senin bileceğin iş ben partnerimde küfür istemem kaldıramam da. Ne ederim ne ettiririm. Sinirlenince hep boyle konusuyor mu bilemem. Konusmuyorsa o an ya fırça yemiştir ya bişey olmustur. Olmustur diyorum ama olasılık yani. Sen yazma pişman olursa o yazar ozur diler durumu açıklar zaten. Ha açıklamıyorsa sal gitsin derim.
Senin tek hatan bu üslupta konuşan bir insana erkek arkadaşım demen. Konu nasıl başladı bilmiyoruz ama haklı olsa bile yine de böyle konuşması bence ilişkiyi bitirmeli. Zaten kendisi de sana istiyorsan bitir falan demiş.
Bide bugun dogum gunum onuda belirtmeye calistm ona bile bsey demedi
Ay engelle malı ya. Doğum günün kutlu olsun bu arada biz kutlarız 💕💕💕
Cok tesekkur ederim kivircikk🌸
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen hiç haksız değilsin, kalbin kırılmış belli 😔 Askere giden çoğu kişi ilk günlerde hem yoğun oluyor hem de ortama alışmaya çalışıyor. Bu yüzden ilgisi azalmış gibi hissedebilirsin. Sen duygunu söylemişsin, bu abartmak değil, gayet normal 💌 Biraz zaman ver ama kendini de asla “çok abartıyorum” diye suçlama. Sen ilgi istemekte haklısın 🫶🏻
Cevap
5Cevap
hatalısınız. ss lere bakmadım çünkü beni ilgilendirmez. 2 kişi arasında geçen konuşmayı burada ilan etmekle hatalısınız
Bu ne ya üsluba bak engelle direkt kızım. Aramanı istemiyorsa düzgün bir dille söyleyebilir küfüre gerek yok
Hem yorum istiyorsun hem paylaşım yapmıyorsun.
Bu kadar talepkar olma. İlişkinde de böyle davranıyorsan hatalı sensindir muhtemelen
Ne paylasimi anlamadim? Ppye koyabildim soruda izin vermedi
askerdeyken ayrılsan ne güzel olur var ya. bu terbiyesizin travması ol meleğim
İkinizde malsınız ay pardon hatalısınız
Engel.
Öncesi de önemli
Çok saygısız ayrıl bundan bu ne
Kendi mal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?