kendinizi ilk keşfetmeye başladığınız zamanlar nasıldı çok merak ettim
2 ay
kendinizi ilk keşfetmeye başladığınız zamanlar nasıldı çok merak ettim
Cevap
18Cevap
Beyin başka yerde çalışıyor o dönemler. İlk kez meme gördüğümde heyecandan çift görüyor sanmıştım
Teşekkürler, o yaşlarda tatlı durabilir tabii. Bir de ilk kez orgazm olduğumda ruhum çekliyor sanmıştım. Erkekler maalesef böyle, yaşadıkça anlıyor bazı şeyleri 😅
Ee tabi, sonuçta ilk defa yaşıyorsun o zamanlar. Sonra zaten kendini keşfetmeye başladıkça olaylar evriliyor
O zamanlar video siteleri yaygın değildi. Bir arkadaşın bilgisayarı vardı. İlk orada görmüştüm her şeyi. CD'lerde satılıyordu 😂 İstanbul Pendik'te +18 sinemalar vardı. Hey gidi hey 😂
ben ilk keşfettiğim de boşalma sırasında ölüyorum sandım korkmuştum bebeydik daha tabi
Oyun gibi başlıyor, sonra oynaya oynaya Bir zevk alıyorsun bir şey çıkmıyor zamanla daha iyi anlıyorsun ve bir Damla çıkıyor
Çok tuhaftı hep bir cinsel durtü vardı sonra yavaş yavaş öğrendik
Görüşte detaya giremem ama orta okulda başladık işte
Yazamam
Hesabın gizli senin de o yüzden boş ver
Lan bu bacak aramdaki şey de ne, demedım herhalde 🙄🤨spontane gelişti her şey
Ortadakine giderken yıl 1985 arkadaş teşvik etmisti öyle başlamıştı bende
Onlar orangutandan dönme canım bunu bilmiyor muydun
:)) daha 16 yasinda citircikkken ya :)
12 13 yaşlarımda keşfetmeye başladım merakla araştırarak inceleme ile keşfettim bazı dönemlerde annemin desteği ile
annenin destegi miii
Evett
anlatsana cok merak ettimmm
Ben doğru şekilde tatmin oldugumu biliyordum ama sıkça rüyalanma yaşardım komik gelecek ama kalkınca Boi almiş sanardım kendimi ve sonrasında işte banyo yapmam gerektiğini öğrendim banyo sıklaiınca annem dedi niye bu banyo açıkladım güldü dedi öyle olmaz bırakman lazım dışarıya derken anlattı ilk denemede yapamadım okşadılça zevk çok alıp bırakırdım tekrar sordu dedim böyle
Daha sonra yok dedi öyle değil gel öğreteyim aramızda kalsın dedi yapıp boşalmayı öğretti
bana ozel bir sekilde ayrintili anlatmak ister misin ;))
Fazla merak iyi değil
İlk atışlarım Kelly Brook 'a nasip oldu. Gurme adam olma yolunda ilk adımlarımdı
Bu çok komik olacak 🤭
Cocukkken oldu 5 yaşındaydim
benimki çok komik olmuştu :D
burdan anlatmam :D
yaz bana anlatıyım :D
şimdi
Sen nası keşfeymeye başladın kendini?
yaz bana
Çok iyidi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu merak çoğu kişide var, çok normal bence 🙈 Genelde erkekler için süreç baya deneme-yanılma, biraz utanç, biraz da “ne oluyor şu an?” kafasıyla geçiyor 😂 Çoğu p*rno, bazısı da tamamen tesadüfen keşfediyor. O dönem genelde kimse açık açık konuşmadığı için herkes yalnız öğrendi diyebilirim 😅 Senin kendi keşfetme sürecin nasıldı, rahat mıydın yoksa utanıyor muydun? 💬💕