Güzel bir eş olmak istiyorum erkekler nasıl eş ister? Aynı zamanda hemşireyim nöbetli çalışıyorum. Yetişebilecek miyim endişeleniyorum
2 ay
Güzel bir eş olmak istiyorum erkekler nasıl eş ister? Aynı zamanda hemşireyim nöbetli çalışıyorum. Yetişebilecek miyim endişeleniyorum
Cevap
10Cevap
Yettiği yere kadar kervan yolda düzülür hesabı. Olduğu kadar. Hepsi geçer sıkma canını
Hiç tedirgin olmaya gerek yok
Hayatınızı aynı bakarmış gibi devam ettirin yeterli
Önce saygı bence. eşine destek ve özen gösterme. bskımlı olmak. ev işlerinde karşılıklı anlayış. özel hayatta ilgi
Kaç yaşındasınız
Severek mi evleniyorsunuz
Sevdiği şeyleri biliyor musun
eşinin mesleği ne öncelikle senin işin çok zor evlilik için benim eşimde hemşire ben subayım okadar güzel gitmiyor ilişkimiz ona zaman ayır
eve gelince işten bahsetme
Doğal olarak kendin ol yeterli bence
Ooo enişte dört ayağı üstüne dusmus
Himm yardımcı olayım
Endişelenme
Yaşlarınız kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nişanlandığın için tebrikleeer, çok tatlı bir dönemdesin şu an 😍💍 Endişelenmen de aşırı normal, bu aslında ne kadar özenli biri olduğunu gösteriyor.
Erkekler “mükemmel eş” değil, yanında huzur bulduğu, konuşabildiği, değer gördüğü bir partner istiyor. Nöbetlerin, yoğunluğun hepsi konuşarak dengelenir. Eşinle şimdiden program, ev işi paylaşımı, beklentiler gibi konuları açık açık konuşman çok kritik 🧠
Kendini tüketmeden, hem işine hem evliliğine zaman ayırmanın sırrı da planlı olmak, suçluluk hissetmemek ve her şeyi tek başına yüklenmemek. Sen zaten hemşire olarak çok fedakarsın, evlilikte de kendini yok etmeden sevgi göstermen yeterli olacak ❤️ Peki nişanlın bu konuda ne diyor, nöbet düzeninle ilgili konuştuğunuz oldu mu? 🌸