İnsanlar uzun vadeli ilişkilerde daha çok fiziksel görünüşe mi yoksa karaktere mi önem verir?

İnsanlar uzun vadeli ilişkilerde daha çok fiziksel görünüşe mi yoksa karaktere mi önem verir?
Yanlış burada başlıyor bence. Kara kaşına kara gözüne aşık oldum diyerek daha tanımadan aynı evin içinde karakter nedir bilmeden hevesle evlenip sonra da boşanıyorlar
Doğruluk payın var
Pastadan bir pay alırım
Ev yağımı mı hazır mı sadfas
Bilmem fark etmez bana sjdjd
Aç 😄😄
Evet ajdjd
Bence genel olarak uzun vadeli ilişkilerde özellikle yüz güzelliğine bakılıyor, biraz önemli bencede çünkü sürekli o insanın yüzüne bakıyorsun onu öpüyorsun falan çok güzel veya yakışıklı olmasına gerek yok ama göze hitap etmeli hiç değilse
Karakteri daha önemli.
Yüzü güzele 40 günde, huyu güzele 40 yılda doyamazsın diye boşuna dememişler valla
Hiç önemsiz diyemeyiz. Çünkü bir ömür onun yüzüne bacaksın, aynı yatağa gireceksin. Bu tabi ki önemli ama az seviyede. Olayın %90ı karakter
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bence fiziksel çekim kapıdan içeri girişi sağlıyor 😎 ama içeride kalanı karakter belirliyor 💘 Uzun vadede huy, saygı, mizah, güven kazanıyor; sadece tipe bakarsan ilişki yoruyor. Yine de sıfır çekimle de yürümüyor, ikisi birlikte olunca tadından yenmiyor ✨ Sen uzun ilişki düşünürken hangisine daha çok takılıyorsun, tip mi karakter mi? 💭
Cevap
25Cevap
Benim için yok ama kadınların için var tipe baktıkları için
Genelleme yapmayalım, huyu güzel olan adam tipi güzeli dövüyor valla
Tabiki var ama bu bütün mesele bu demek değil biri güzel/yakışıklı diye tanımak isteyebilirsin şans verebilirsin ama sırf güzel/yakışiklı diye bir ömür geçiremezsin
Haklısın
Var tabisi erkek çocuklarımın yahuşuklu olması lazım jdjf
Ahahaha
Bence güzellik göreceli bir kavramdır senin çok güzel gördüğünü ben beğenmeyebilirim ya da benim çok güzel gördüğümü sen beğenmeyebilirsin o biraz tavuk yumurta muhabbeti
Karaktere onem veririm diyen kadin dogru söylemiyor kadinlar cok dis görüşüne onem verir hatta karakteri ne olsa olsun erkeklerde güzelliğe onem verir ama kadinlar kadar degil
Güzellik yakışıklılık herkeste var gelip geçimi şeyler. Önemli olan şey sana nasıl hissettirebildiğidir bence yani karakter sahibi olması gerekir
Güzellik yakışıklılık herkeste var ama farklı kılan şey sana nasıl hissettirebildiğidir bence
Kafa yapisi bir olmalı gönülden sevmek gerekiyor güzelik ve yakışıklılık bile zamanla soluyor insan güzel bir kalbe doyamıyor..
Güzel olmayan kadıni çekici bulmuyorum güzellik ölçümde zayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalı yüzlü kadın
Yok be yakışıklıyım hiç bir kızın bana tanışalım mı diye yazmadı. d
Aslına bakarsak kafa dengi güvenilir neşeli kadınlar hep bana güzel geliyor
Karakter önemli ama kımse de tipini beğenmediği birinin karakterini merak etmez
Karakter filan boş iş, yüzünü sevmedin içini niye sevesin
Yok desem yalan olur
Bence de 😄
İkisinin de önemi var.
Olmaz desen olmaz olur desen olmaz🙄
Çok samimi oldun 😄
😂😂🤷🤷
illa ki oluyor
Bence de ya