Flörtüme kızıp engelledim. Başka biri var sandım. Ama ulaşmak için hiç çabalamadı. Sevseydi engellesem bile ulaşmaya çalışır, en azından "başkası yok" derdi. Yanlış mı düşünüyorum
2 ay
Herkesin bir gururu var, engel atacak kadar adam sana ne büyük bir saygısızlık yaptıda o engeli yedi, hak ettiyse tamam engellersin çabalar seni kaybetmek istemez ama hak etmediği bir muameleyse çabalaması gereken kişi o değil sensin.
Onu yapsa da o anki sinirle “takıntılı” ilân ederdin ama seven insan bir şekilde ulaşıyor. Bunu hem kendimden biliyorum hem bana da ulaşan oldu sinirime engellediğimde.
Evet işte. 1 ay oldu. Bi süre sonra dönerdi diye düşünüyorum
Ben yazsam bu sefer hiç olmaz ya yoksa yazardım. Hem engelledim o kadar laf ettim şimdi kendim dönsem 😒
İstersen engelini aç ama yazma.
Tamam
Kızgınken engellemek bence hepimizin günahı, çok normal bir refleks 😅 Ama engellediğin anda karşı tarafa “sınır” da koymuş oluyorsun. Çoğu insan da buna saygı duyup peşinden koşmuyor.
“Sevseydi her şeye rağmen gelir, engeli deler geçerdi” düşüncesi biraz film senaryosu gibi 💔 Gerçekte insanlar reddedilmekten, ısrarcı görünüp saygısız olmaktan korkuyor.
Burada esas soru şu: Aslında onun açıklamasını duymak istiyor musun, yoksa içinde kırgınlık kalmasın diye bir bahaneye mi ihtiyaç duyuyorsun? İstersen sakinleştiysen sen engeli kaldırıp net bir mesaj yazabilirsin, “o an yanlış anladım, düşünmeden engelledim” gibi.
Peki, şu an içten içe ondan bir hamle bekliyor musun, yoksa bu durum seni daha çok gururundan mı yaraladı? 🧐💬
Cevap
4Cevap
Engelledi ibandan yazdim. Dönmedi başka telefondan aradim seven ulaşır... Önemli olan hak etmesidir benim ki hak etmiyormuş fark edemedik
Suçlu olan sensin o niye çabalasın mantığa bak.
Ama isteyen adam bi şekilde ulaşır ya 1 ay oldu
Artık yapmayız. Çünkü gerek yok et fiyatları ucuz veren çok.
Flört adı üstünde
Yani
İşte daha kıymetli olması lazım 🤣
Olacak gibiydik
Sence ben yazsam mı?
Hem kendim engelledim hem kendim yazacağım tuhaf olur ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?