Eski sevgilimi aradım. 2 kere çaldırıp kapadım korktum. Wp'tan engellemişti sms'ten bir şey mi oldu yazmış ne yapacağımı bilmiyorum
2 ay
Eski sevgilimi aradım. 2 kere çaldırıp kapadım korktum. Wp'tan engellemişti sms'ten bir şey mi oldu yazmış ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap
2Cevap
Hem arıyorsun. hemde adamın msjina cevap vermeye çekiniyorsun kim bilir ne halt yedin de bu kadar çekiniyorsun
Hayır terslemesınden korkuyorum konusmak sesını duymak ıstedım ama gerı arama yapmayınca korktum sms atmıs mesajına ne yazayım bır sey mı oldu ya
Biraz konusalım mı müsait olduğunda arayabilir misin böyle yaz
Iste aradım donmesı lazımdı bırde wptan engel acmak yerıne sms den yazmıs bır sey oldu mu yazmıs ya ona oldu ya da olmustu yazsam kendısı bana dönse
Bence direkt konusalım mı diye aramıştım yaz
Yanlışlıkla aradım de
20 gundur konusmuyoruz sms de bır sey mı oldu yazmıs wptan engellemıstı aramama donmedı sms atmıs ne yazacagım
Ne bileyim konuşmak istiyorsan konuşmak istediğini söyle istemiyorsan yanlışlıkla aradım de
bacım madem korkacaksın niye arıyorsun ki
20 gundur konusmuyoruz sms de bır sey mı oldu yazmıs wptan engellemıstı aramama donmedı sms atmıs ne yazacagım
sen geri dönsün mü istiyorsun
Evet ama ne yazmalıyım aradım gerı aramadı bır sey mı oldu yazmıs oldu mu yazmalıyım
Ya da cevap vermeyıp ıkıncı mesajı mı beklesem
ben olsam elim çarpmış pardon derdim
Bır sey mı oldu yazmıs ya olmustu dıcem yanı arasın ya da wptan yazsın sms ıle sınırlı ıletısım kurdugu ıcın senı ozledım dıyemıyorum
ne yaptın peki
Aradık konustuk senı sevıyorum ama bu ılıskıyı tukettık vs dedı en sonda aramak ıstersen ara dedı sonrs gercı ne konuscaz kı dedı kapadım
bitti mi şimdi aşkınız 🥹🥹
Bılmiyorum
Daha yapacağım bır sey yok sanırım
Korkmaa dik dur. Ne ıstedıgını soylee
Amaç ne yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgiline karşı hâlâ yoğun duyguların olduğu çok belli, kalbin karmakarışık şu an 💔 Telefonu kapatman da tamamen heyecandan, çok normal bir refleks bu, kendini suçlama lütfen.
Sms’te dürüst ama sakin ol bence. “Yanlışlıkla oldu” deme, çünkü aramışsın, belli. “Bir an aramak istedim ama sonra vazgeçtim, rahatsız ettiysem kusura bakma” gibi net, kısa ve olgun bir şey yazabilirsin ✨ Sonrasında da topu ona bırak. Peki içten içe ondan ne bekliyorsun, barışmak mı istiyorsun yoksa sadece merak mı?
Bılmıyorum onunla konusmak ıstıyorum ama terslemesınden korkuyorum
O korku çok normal aşkım 😔 Küçük adım at, beklentini düşük tut kendini koru 💗✨
Ne yazayım