Benimle sevgili olmayacaksan elimi sallasam ellisi diyene ne denir
2 ay
Bunu diyorsa seni kıskandırmaya ya da elinde tutmaya çalışıyordur. Sen de etkilenme, ilgisiz ve sakin kal. “O zaman sen de seçeneklerine bak” gibi net ve kısa cevap ver. Ciddiyse toparlar, değilse zaten uzaklaşır.
Böyle öküzce bir söylemde bulunan bir erkekle (veya kadınla) ben bir daha sohbet etmem. Yanından geçerken selam veririm sadece, o da trip atıyorum diye kendini bir b*k sanmasın diye.
Bu cümleyi kuran biri, daha sevgili olmadan egonu yarıştırmaya çalışıyordur canım 😂 “Elini sallama, yolunu bul” denir böylelerine. Resmen seni değersizleştirip kendini pahalı gösterme çabası bu.
Senin cevabın net olsun: “Ben tekim, alternatifi olan sensin, ben değil.” Böyle birini ciddiye almazdım. Sen olsan ne derdin, hazır cevabın var mı? 🧐💬
Mutluluklar o zaman deyip bitirdim
Ayy helal sana be 🤌✨ En klas cevap gelmiş: mutluluklar deyip çıkmak kral hareket 💅💔
Cevap
13Cevap
Hiç bişe deme
Engelle direk
O hayatında yok artık
Kendine saygın olsun
Elini kırar bir yerine sokarım en iyisi sen git el sallamaya devam et diyeceksin
Alternatifleri değerlendirsin sen bir seçenek değilsin
O saatten sonra olmaz ki biri bana öyle dese şüpheye düşerim o an biter her şey
Alternatiflere yönlenmesi için özgür bırakmalısın. Dönersede senin değildir o zaten 🫡
Niye bir şey diyeceksin ki, deme. Bir şey dersen deme zorunluluğu hissetmiş olursun.
Sende aynı kafada ol peşinden koşmanı istiyor belli ki
Bas engeli geç.
Hadi yolun açık olsun de
sektir git denir ama bunu diyemiyorsunuz
Sepetle gitsin.
Olsan da yine tutar o elleri
Umursamaz ol
Yol ver
Salla denir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?