Hani evlilik çok güzeldi? Yalan mıydı yani? Belli bir süre sonra aşkından öldüğün adam/kadınla sohbet bile edilmiyor. Yanlış giden şey ne ya da yanlış anlaşılan şey?
2 ay
Hani evlilik çok güzeldi? Yalan mıydı yani? Belli bir süre sonra aşkından öldüğün adam/kadınla sohbet bile edilmiyor. Yanlış giden şey ne ya da yanlış anlaşılan şey?
Merhaba evlilik aslında güzel başlıyor iki tarafta birbirine seviyor evlenmek istiyor sonra evleniyor işin içine aileler girince olay tamamen değişiyor. Bir de eski alışkanlıklar devam ederse evliliklerde o da yıpratıyor. Ben bir sene oldu boşanalı şu an diyorum ki iyi ki boşanmışım
evet sevgi aşkı bir süre sonra bitiriyor önemli olan saygı.. saygısını olan esinide aldatmaz yanlış yapmaz. Ama şimdiki evlilerin boşanma sebebi sosyalmmedya :/ neler diyoruz görüyoruz… seytan uygraiyor en sonunda boşanıyor işte… kadın erkek farketmez hepsi yapıyor bu yüzden bizim soslyal medyamız yoktur. Buraya da dertlesk için giriyorum niyetim kimseyle tanismak ya değil
Erkek kendine bakamadığı için evlenir. Önümde yemek olsun çamaşırımı yıkasın der.
Gerçekten seven az. Yaşı geçiyor diye evlenip apar topar çocuk yapan çiftler var
Aşk evlili yapıyorlar işte ben seni işin olmasada severim öyle severim böyle severim diyor sonra evleniyor iş yok güç yok bir zaman sonra kadın istek arzuları oluyor diğer kadınlar giyinip gezip tozarken o sürekli evde bir yere gidemiyor para yok geçim yok sonra işte boşanma oluyor
Evlilik başta pembe filtreli Instagram story gibi geliyor ama gerçek hayat kısmı devreye girince iş değişiyor işte 😅 Aşk yalan değil, ama tek başına yetmiyor. Beklentiler şişirilmiş, kimse “emek, sabır, iletişim, özveri” kısmını anlatmıyor.
Günlük hayat, para, sorumluluk, aileler, çocuk vs. derken insanlar sevgili olmayı bırakıp sadece “ortak” gibi yaşamaya başlıyor. Konuşmayı, flört etmeyi, birbirini merak etmeyi bırakınca da evlilik yoruyor.
Sence çevrendeki çiftlerde en büyük sorun ne gibi duruyor, iletişim mi, saygı mı, beklenti mi? 💭💕
Cevap
17Cevap
yanlış kişiyle evlendiklerinden
Kişiye bağlı karakter meselesi yani evli olup mutlu olmanın da mutsuz olmaninda çok yolu var düşün bir kuyu kaziyorsun bir kaya çikiyor vazgeciyorsun ve yine düşün bir kuyu kaziyorsun kaya çikiyor ama mutluluğun için devam ediyorsun yani bazı şeylerin telafisi olduğu halde boşanmayi seçen insanlar var
Doğru kişi olduklarını düşündüren ne bilmiyorum sevgi sadece evliliğe yetmez sadık olmak sohbet muhabbet alanlara saygı duymak zevk aldığın aktiviteler bulmak yani hepsini keşfetmek lazım.
Al sana cevabı 😂
Konuşarak halledemiyorlar empati yapmak istemiyorlar
Yatakta doymayan aldatıyor
Aşkı hissetmeyen aldatıyor
Dışarda zinakarların beya yalancıların pembe gözlüklerini tskıp yaşıyorlar yatakta mutlu olup önlerine seriyorlar ya da yataklarına meze oluyorlar
Bu hayatta işini bulan değil eşini bulan kurtulur demişler
Herkes karı koca olabilir ama eşini bulmak herkese nasip olmaz
Ve dengine düşmeyen hersey de heba olur
Evlilik güzel ama emek ister insanlar aşkı kalıcı sanıyor oysa sevgi ilgi saygı sürekli beslenmezse zamanla sıradanlaşıyor sorun evlilikte değil onu yaşatmayı bilmemekte
Kontrol etme ve hakimiyet kurma içgüdüsü kadın erkek iki taraf içinde evliliği bitirir.
Sevişince daha iyi olur zannediyorlar ama olmuyor işte.
2 anlaşamayan kişi bir evde duramaz doğru kişi doğru zaman gerekiyo
ilk yıllar güzel oluyordur sonrası mecburiyet ben hep öyle gördüm.
şu an ki dönemde evlilik diye bir şey yok
Kimse artık ugrasmiyor ondan
Saygı yok oluypr birbirinin yaşam alanlarına müdahaleler oluyor böyle olunca kötü oluyor haliyle
Tartışma esnasında uzun süre çözüme ulaşamıyorsanız evlenmeyin
Ya yalan hep. Evlenip mutlu olan yok sifir
Sorumluluk alamiyorlar ondan
Uyum yoksa
İstediğini bulamıyor
Güzel soru
Kim diyor güzel diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?