Kankam şu an sevgilim oldu, ona aşık olan kıza gerçeği anlatmalı mıyım, yanlış mı yaptım?

Okulda senenin başında bir çocuk vardı, ondan hoşlanmıştım. Belirli sebeplerden dolayı okulu 2 aylığına bırakmak zorunda kaldı. Yanlışlıkla kanka olduk çünkü arkadaş çevremiz ortak ve hep beraber takılırız. Bu çocuğa aşırı takıntılı bir kız var ve o da o arkadaş grubunda, sürekli onu bize anlatır. Ben o çocukla o ara yanlışlıkla kanka oldum, çok iyi bir arkadaşlığımız vardı ve kız hep beni ondan ayırmak için bir şeyler yaptı ama çocuk hep beni önemsiyordu, çok iyi arkadaşlığımız vardı. O 2 ay boyunca başka birinden hoşlanmak gibi bir durumum oldu ve o kız yanlış anlamasın diye hep o çocuğu anlatırdım ama kız bana hep kötü davrandı. Neyse ki kankam dediğim o kişi bana birkaç gün önce açıldı, o kızla olmamasının sebebi bana aşık olmasıymış. Beni kaybetmek istemediği için açılmamış. Çıkma teklifi etti, birkaç gün sonra kabul ettim. O kızla iletişimim kesildi bu olaydan önce ve bunları bilmiyor. Kız şu an sevgilime aşık ve ben bunu biliyordum, ona rağmen onunla olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Sizce yanlış mı yaptım? O kızdan önce ben hoşlanmıştım ama belli etmiyordum, hemcinsime böyle bir şey yaptığım için kendimi affedemiyorum. Sizce ne yapmalıyım

Kankam şu an sevgilim oldu, ona aşık olan kıza gerçeği anlatmalı mıyım, yanlış mı yaptım?