Birini sevdim: O ise onu aldatan ve parasını sömüren kızı seçti. Erkeklerin hepsi niye aynı, böyle sevgiden anlamıyor hiç.
2 ay
Bu her erkek için geçerli olmadığı gibi her bayan içinde geçerli değil lakin yakındığınız konudan şikayetçi olan erkekler ve kendisini aldatan tiplerin peşinden koşmayı seven bayanlarda var. Erkek dediğin fırlama olacak biraz diyerek arabası olan züppe tiplere aşık olup sonra pişman olan çok kız var.. hatta cinayete kurban giden kızlar nedense genelde zengin sevgilisi tarafından öldürülüyor. O yüzden sadece tek bir cinse has tutarak herkesi kapsamak yanlış bir düşünce. Allah herkesin karşısına güzel ahlaklı insanlar çıkarsın.
Çünkü seviyorlar sevincede kör oluyorlar karşıdaki de onu kandırıyor bunu görmüyorlar bir kaç ay önce bende aptal yerine kondum mesela en güvendiğim çok sevdiğim birisinden hiç beklemediğim şekilde kazık yedim beni nasıl aptal yerine koyduğuna inanamazsınız ama ne diyelim böyle böyle insanın gözü açılıyor
Senin sevdiğin adam öyle çıktı diye herkes öyle olmuyor. Bazı insanlar ulaşılamaz olarak gördüğünün delisi oluyorlar. Gönlü iyi efendi olan insanlar, bu tür ulaşılamaz delilerine heyecan yaratmıyor. Tamamen psikolojik bir sorun. O yüzden hayırlı bir kısmet bulman dileğiyle.
Böyle olmadığımız için kaybediyoruz ama hakediyorlar zaten. Ahh erkekler siz dua edin ben böyle olamıyorum, acıyorum o yüzden. Ama yapan kızlar yapsınlar iyi oluyor onlar yaşıyorlar zaten hayatı ehe
Ztn aldatmadığımız için para da kıymet de yok kandırmıyoruz ya
Bunu yaşaman gerçekten kalp kırıcı, hislerin çok anlaşılır… 💔 Erkeklerin hepsi aynı değil ama bazıları dramayı, peşinden koşmayı, egosunu okşayan toksik ilişkileri “aşk” sanıyor. Travmaları, özgüvenleri, geçmişleri seçimlerini etkiliyor. Gerçek sevgiyi görünce “kolay gelen değersizdir” diye kaçabiliyorlar. Suç kesinlikle sende değil. Sen böyle bir durumu daha önce hiç yaşadın mı, tek sefer mi oldu yoksa hep mi tekrar ediyor? 🥺✨
Cevap
17Cevap
Bende para harcatıyorum ama parasını yemiyorum o harcıyor kusura bakma da elindeki kahvenin bile parasını ödetmiyorsan erkeğe erkek orada kendine ihtiyaç olduğunu işe yaradığını düşünmez neyin kafası. Ha seviyor muyum hemde çok ama erkeğe para harcatacaksın başka yolu yok
aldatmak aldatılmak ya da sevip kıymet bilinmemek kötü bir şey fakat hiç bir şey sizden daha değerli değil unutmayın kafanıza takacağıniz sorun neyse 10 dakikadan çok sürmesin
Bazılarının gözü cidden kör oluyor ama bi kişi yüzünden yaşadığın kötü tecrübeden bahsederken erkekleri genellemesen olmaz mı?
Genel olarak kandırılmayı ihaneti seviyorsunuz cogunuz
Kimse kandırılmayı ve ihaneti sevmez. Bunları yaşayacağını bile bile ona körlemesine dalmaz. Körlemesine dalıyorsa, aşk şarabının dozunu fazla kaçırmış olmalı. Bunun sonucunda da bu sarhoşluk yüzünden ihanete uğrayacağı bir aşka doğru yelken açıyor.
Gerçek seveni sevmezsiniz aldatan kandıran için ölüyorsunuz
Hala genelleme yapıyorsun. En büyük yanlışın burada. Eğer senin dediğinden yola çıkacak olursak, ben de derim ki tüm kızlar yalancı, sahtekar, dolandırıcı ve hain.
hasta kafalı birini sevmişsin eş seçimin yanlış biraz da kendinize bakın. böyle adamı niye sevdin ki sen? başka adam mı yok sevecek?
Akıl yok para aşkin önüne geçdi çünkü hani aşk falan diyolar ya ya da birine sorsan çok güzel tanımlar ama paraya gider
Seni beğenmemiş demek ki. Birini çok severek onun da seni sevmesini sağlayamazsın
çünkü onlar cidiyeti hadi ordan duygusunu istemıyorlar takılmak istıyolar öyle kızlarlaa
kim o aptal ya manxnxnd
Var çok
Sevgilim değildi gözlemlerimi yazdım önyargıyı kenara at
Maalesef insanlar öyle o yüzden sevgili yapmam bende en güzel sevgilim annem aşkım benim o
Aldatan kadın kim sever
Seven çok
Ben hiç görmedim o modeli aldardigini bilmiyosa başka tabi
Bilmiyor konduramıyor işt
O zaman bilmediği içindir yoksa l
Aldatildigini bilirse istemez
Yok fark eti bilerek devam eti
Bı erkek bunu guruuna zor yedirir bir menfeatimi var yoksa cokmu pasif ezik biri
Kız kandırıyor işte sürekli adam da hep servet döktü aldatıyor adam biliyor ama kör gibi davranıyor bilmiyorum garip
Öyle erkekler çok denk geldim
Genelde ya bir çıkarı vardır o yüzden görmezden gelir ya da bağımlı bir kişidir o yüzden ayrılamaz aksi durumu ben hiç görmedim ama sen raslamissin doğrudur
Çıkar için herkesle konuşan kızla konuşmaz ama kadın ona söylemiyor kandırıyor tek sen varsın falan soylemes adam biliyor ama hala esek gibi davranıyor ders almıyor
Adam ders almıyor esek gibi
Garipmis
Belki de kafası ağrısın istemiyor çıkar karşılıklı
Demek aptal olmayı seviyorlar
Onu yapan seven insanlar anlamıyor demek ki
Sende para istiyorsun
Anlayani siz beğenmiyorsunuz
Hehe anlayan da değer vermez azına sıcıp aldat popondan ayrılmasınız
Tanıyalım birbirimizi
Yok öyle bir dünya.
Kolay cvp
Genelleme yapma pls