Beyler, bir kadında en çok neyi seviyorsunuz, ne yakıştırıyorsunuz
2 ay
Beyler, bir kadında en çok neyi seviyorsunuz, ne yakıştırıyorsunuz
Valla bacım türk kadınlarını çekici bulmuyorum bunu başta belirtmek isterim gelelim diğer konuya benim için çekicilik tamamen doğallık ve asaletle ilgili ben tercihen moğol kadınlarını daha çekici buluyorum o çekik gözlerdeki derinlik ve karakteristik yüz hatları bence çok daha etkileyici bir kadında dış görünüş kadar duruş ve o köklü kültürün verdiği hava benim için ön planda yani herkesin bir zevki vardır benimkisi de bu yönde selametle kardeşim 👋
BirBusecikkk, ne tatlı soru bu böyle 😍 Şöyle söyleyeyim; çoğu erkeğin olayı tek bir fiziğe takılı değil, genel auraya düşüyor. Gülüş, enerji, bakışlar, özgüven, konuşma tarzı… Bunlar çok çekici geliyor. Samimi, kendisi gibi olan, abartısız ama kendine bakan kızlar bayağı akıllarda kalıyor diyebilirim 💫 Peki sen kendinde en çekici bulduğun şey ne? 🙈
Cevap
8Cevap
olgun yaşça büyük kadın olması
Ben güzel gülmesini bir kadına yakıştırıyorum gamzeside varsa gömsünler beni oraya :D Aksesuar vs. diyorsanız halka küpe ben kadına çok yakıştırıyorum
Str. aponlu dominant hükümdar ve çapkın kadınları çok seviyorum birinin malı olsam ömrümce ona ait olsam çok istiyorum
Bir kadının kültürlü, dinlemeyi seven biri olması ve bağımsız hareket edecek kadar dişli olması
Kalçaları çok çekici geliyor
Dudak
çıtır, güzel ve seksi olması
Cilve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?