Beni yargılayacak olanlar yazmasın. Bir arkadaşım çok yakın bana, sürekli teselli, nasihat verir, sırrımı saklar, hakkını yiyemem ama ben bu arkadaşımı aşırı aşırı kıskanıyorum. Geçmişi tertemiz, geleceği de parlak, marifetli, ağırbaşlı, oturup kalkmasını, konuşmasını biliyor, öyle yetiştirilmiş, ben tam tersiyim. Bir sürü sevgilim oldu, ona bakıyorum, erkeklerin ilgisi için uğraşmıyor, hatta yüz vermediği halde erkekler ona “evlenilecek kız” gözüyle bakıyor. 1 tane bile sevgilisi olmamış, benim de bu zoruma gidiyor. Keşke ben de geçmişte onun gibi düşünüp davransaydım. Kendisini hep koruyup kollamış, hiç üzülmemiş, ben hep ağladım, üzüldüm. Keşke ama keşke ben de onun gibi olabilseydim. Bu yüzden onu kendi seviyeme getirmek istiyorum, benim gibi olsun, üzülsün istiyorum, bir sevgilisi olsun, pişmanlık yaşasın, onu ortada bıraksın, ağlasın istiyorum. En basitinden sigara uzattım, içmedi ne yapabilirim?
1 ayAllah arkadasin gibi kizlarin varligini daim etsin. Senin gibi birini nasil da anlayisla karsilamis yadirgamamis da dost olmus oysaki tertemiz bir kizken senin onu degistirme ihtimalin varken -senin gibi birinin onu degistirme ihtimali cok yuksek cunku yanlis kizlar dogru kizlari kiskanir ayni suanki olay gibi- kiz seninle harbi harbi sohbete gecmis, arkadasligini surduruyor. Sen ise kizi overken bir yandan kotulugunu istiyorsun,
Bence sen gercekten o kizla kiyaslanamayacak kadar dusuk... Neyse bu cumleleri boş ver.
Sana asil tavsiyem su ve sorum: Kizi neden kendin rahatsizlik duydugun duruma sokmaya calismak yerine, kendin onun gibi bir hayat yasamak icin efor sarf etmiyorsun? Zor oldugunu mu dusunuyorsun?
Not: Ben sigara icmedim icmem de lakin sigara bir insanin agirbasli olup olmadigini veya iyi kotu gorus yapilabilecek biri olup olmadigini etkilemez bilgin olsun ne tatli kizlsr var sigara iciyor. Kafa yapin cok garip bilemiyorum Allah islah etsin seni ootu yorum yapmak istemiyorum
23 Yorumla
Soran1 ayBen kötü biri değilim Sadece onun sahip olduğu hayatın ne demek olduğunu çok geç anladım. Onu kıskanıyorum evet, ç çünkü o hep doğru olanı seçmiş gibi görünüyor ve ben her seferinde yanlış kapıya yürümüşüm. İnsanlar onun ne kadar güçlü olduğunu görüyor ama benim ne kadar yorulduğumu kimse görmüyor. Ben hata yaptım o yapmadı ben kırıldım o hep korunmuş gibi bu adaletsizlik gibi geliyor
- 1 ay
Hicbir sey icin gec degil senin hayatinda yanlislar olmus olabilir sen birini yanlisa yonlendirerek daha da yanlis olursun, belki o bu kadar dogruyken yanlis olursa kendi yanlisimi gormem gibi dusunuyorsun ya da psikolojine boyle bir dusunce yerlesmis ama eger sen o kizi degistirirsen su anki karakterinden veya durumundan daha da yanlis bir insan olacaksin
Soran1 ayOnu kımsenın sevmesını dahı istemiyorum elımde değil bazen ona şaka adı altında bir sürü laflar söylüyorum aşağılıyorum yine benı alttan alıyor tekrar konuşuyor bana savaş açmıyor daha da sinirleniyorum
En İyi Cevaplar
Sana ya bir tevbeyle onunla aynı hale gelebileceğini söylesem? Pişmanlık tevbedir. Yaptıklarınk yaşamamış olmak istiyorsan, hepsinden pişmansan tövbe edip sıfırlanabilirisn sende
Bunun için o arkadşaının yerine geçmek, hayatını yaşamak zorunda değilsin ki
09 Yorumla
Soran1 ayOnun öyle olmasını kaldıramıyorum
Soran1 ayGeçen gün zarf attım ona sen birisiyle sevgılı olursan kötü birisi çıkarsa ne yaparsın dedım 6-7 ay arkadaş gıbı konuşmam lazım askımlı canımlı konuşmam tanışırım sadece sonra sevgılı olurum kötüyse ayrılırım en fazla yanağımdan öpebilir fazlası asla olmaz dedı yanı durum şu ben buna birisini bulsam baya zaman sonra bu güvenirse yanaktan öptürür sonra da bunları ayırtsam bu sırf yanaktan öptürdü diye onun bile vıcdanını yapar üzülür çok dikkat ediyor böyle şeylere ben istiyorum kı pısmanlok yaşasın ağlasın belkı daha fazlasını bile yapar sonuçta baskılamıs kendını
Soran1 ayO düşecek ben yükseleceğim rakip görüyorum elımde değil
Soran1 ayDün kafeye gittik biz tam kasanın önünde üç genç vardı kasaya gittik sipariş vermeye bu arkadaşım tam konuşmaya başlayınca ben gördüm 3üde dönüp arkadasıma baktı sesınden dolayı daha görüntüsü yokken ona baktılar onun skinds bile değil bu durum benım isteyen erkek zaten çabalar ben bana her bakan erkekle muhattap olamam diyor hıcbırı bana bakmadı üstelik benım gözlerm de yeşil onunki simsiyah saçıda siyah açıkta birşeyı de gözükmüyor anlıyor musun beni?
Soran1 ay? Nedenmıs
- 1 ay
İçinde inanılmaz bir haset var çünkü sana güvenip hayatına almış sense ayağını kaydırmak için hain planlar yapıyorsun. Bu arkadaşlık değil. Kendiniz ezik ve yetersiz hissettiğin için ona da zarar vermek istiyorsun ki aynı seviyeye düşürebil. Bu hastalıklı bir düşünce tedavi olmalısın.
Ayrıca bu kızın ekstra bir şey yapmasından dolayı değil, senin fazla kötü olmandan davranmandan düşünmenden kaynaklanıyor (kızı daha tanımadan görmeden sevmemiz mesela)
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin baya ağır duygular tatlım, bunu anlıyorum 🥺 Ama dürüst olayım, bu düşündüğün şey sana da ona da iyi gelmez. Onu kendi seviyene “çekmek” yerine, ondan ilham alıp sen kendini yukarı taşıyabilirsin 💫
Onun üzülmesini istemen aslında kendi canının ne kadar yandığını gösteriyor. Kız bence sen terapi gibi bir destek hak ediyorsun, gerçekten. Geçmişini değiştiremezsin ama bugününü değiştirebilirsin. Arkadaşın gibi olmak istiyorsan, onun değerlerini bozmak yerine sen hayatında neyi toparlayabilirsin, ona odaklan. 🧡
Sigara içmemesi, sevgilisi olmaması onun duruşu. Saygı duyman lazım. Gerçek arkadaşlık “gel birlikte bataklığa girelim” değil, “gel birlikte iyileşelim”dir. Sen sence şu an gerçekten neye ihtiyacın var; intikam duygusuna mı, yoksa sevilmeye ve şefkate mi? 💭00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin durumunun suçlusu o kız değil. Çok kötü bir arkadaşsın. Lütfen kızla arkadaşlığını ona zarar vermeden bitir. Çünkü hak etmiyorsun.
211 Yorumla
Soran1 ayBen kötü biri değilim Sadece onun sahip olduğu hayatın ne demek olduğunu çok geç anladım. Onu kıskanıyorum evet, ç çünkü o hep doğru olanı seçmiş gibi görünüyor ve ben her seferinde yanlış kapıya yürümüşüm. İnsanlar onun ne kadar güçlü olduğunu görüyor ama benim ne kadar yorulduğumu kimse görmüyor. Ben hata yaptım o yapmadı ben kırıldım o hep korunmuş gibi bu adaletsizlik gibi geliyor
- 1 ay
Tamam da sana kötülük yapmamış ki kız? Onun suçu ne tam olarak? Herkes seçtiği hayatı yaşar. Sen kendi seçimlerini yaşıyorsun. Arkadaşının günahı ne? Çok kötü bir kafa yaşıyorsun ya çık bu kafadan ya da bu kızın hayatından çık. Gerçekten zararlı birisin. Böyle kötü düşünceleri olan insanlar hayatta iyi şeyler yaşamaz. Çünkü zihnini temizlemek yerine arkadaşına zarar vermeyi düşünüyorsun. Kıskançlık da değil bu saf kötülük.
Soran1 ayGeçen gün zarf attım ona sen birisiyle sevgılı olursan kötü birisi çıkarsa ne yaparsın dedım 6-7 ay arkadaş gıbı konuşmam lazım askımlı canımlı konuşmam tanışırım sadece sonra sevgılı olurum kötüyse ayrılırım en fazla yanağımdan öpebilir fazlası asla olmaz dedı yanı durum şu ben buna birisini bulsam baya zaman sonra bu güvenirse yanaktan öptürür sonra da bunları ayırtsam bu sırf yanaktan öptürdü diye onun bile vıcdanını yapar üzülür çok dikkat ediyor böyle şeylere ben istiyorum kı pısmanlok yaşasın ağlasın belkı daha fazlasını bile yapar sonuçta baskılamıs kendını
Soran1 ayDün kafeye gittik biz tam kasanın önünde üç genç vardı kasaya gittik sipariş vermeye bu arkadaşım tam konuşmaya başlayınca ben gördüm 3üde dönüp arkadasıma baktı sesınden dolayı daha görüntüsü yokken ona baktılar onun skinds bile değil bu durum benım isteyen erkek zaten çabalar ben bana her bakan erkekle muhattap olamam diyor hıcbırı bana bakmadı üstelik benım gözlerm de yeşil onunki simsiyah saçıda siyah açıkta birşeyı de gözükmüyor anlıyor musun beni?
Soran1 ayBi sg
Soran1 aySana bırsey anlatılmaz
Soran1 ayBenım suçum değil bu Erkeklerın suçu
1 aybacım allah için kendin yaralarısın millete yara açmaya çalışma ya git bi psikoloğa ve o seni üzen erkeklerin de karakterlerini skeyim
120 Yorumla- 1 ay
Dimi helal sana
Soran1 ayElimde değil
- 1 ay
Nasıl elinde değil
- 1 ay
elinde cano bal gibi elinde aq o kız senin gibi olacağına sen onun gibi ağır başlı ve kendi halinde ol, geçmişini de unut
- 1 ay
Helal
Soran1 ayBelki bencilce ama biraz eksilirse belki sonunda eşitleniriz diye düşünüyorum.
- 1 ay
Beter ol sen kafandaki düşğnce ya seninde
- 1 ay
konu eşitlik değilki bacı yani o senin yanında durmuş seni seviyor ama sen kendini sevmiyorsun ve bir rekabete sokuyorsun. o senin üstünde sanıyorsun kendini küçük gördüğün için ama siz dostsunuz hani ve böyle alçakça düşünceler asıl seni aşağı çeker
Soran1 ayBen her ay tırnak cilt bakımı herseyı yapıyorum ondan bin kat guzelım ama o dipten kesilmiş tırnakları o sıyah bok rengi saçıyla hep öne çıkıyor evet çirkin değil ama benım kadar da asla güzel değil
- 1 ay
ama senin için senin yüzünden kirlenmiş gibi ha ne dedin o işe
Soran1 ayDoğum gününde ona gidip elbise aldım kısa diye giymedi üstünde 1 kere dahi görmedim ben uğraştıkça o tuzağıma düşmüyor spor salonuna gidelim diyorum yok çok erkek var diyor anladın mı sımdı ben daha da inatlaşıyorum bazen önümde yürürken saçını çekesim geliyor
Soran1 ayOnu şöyle ortamcı bir erkekle tanıştırmak istiyorum kızlarla düşüp kalkan ama o kafe dışında bile biryerde buluşmaz emınım aklıma başka bırsey gelmiyor
Soran1 ayArkadaş grubumuzda hep onu dinlerler sözünü kesmezler bir şey olur ona sorarlar gözüm dönüyor böyle olunca
- 1 ay
ya sen kendini kapat aq sabırlı sabırlı konuşayım diyorum ne sorunlu arıza tipsin ya kendi hatandı kızım yani o kız mı seni itti o hatalara sen ne saçma bir zihniyettesin lan git tedavi ol bir şey yap milletten de uzak dur deli midir nedir. allah korusun senin gibi tiplerden şaka gibi ya
Soran1 ayAntidepresanı kullanmayı bırakmıştım bu kız yüzünden tekrar başladım benım hıcbır sorunum yok benı anlamıyorsun böyle negatif olup hakaretler etmeye devam et
- 1 ay
kızla görüşmeyi kes sana iyi gelmiyorsa ve lütfen kimse sana hak vermesin çünkü anlamakla hak vermek AYNI ŞEY DEĞİL anladın mı beni
Soran1 ay4 yıldır tanıyorum ben bıraksam o bırakmaz saftirik bir şey
- 1 ay
Sen özele gel sen iyi değilsin
- 1 ay
Anlıyoruz seni kırık
Bi arkadasim bu yoldan cikmis karilarin duzgun kizlarin da oyle olmasini istedigini soylemisti de inanmamistim. Allah sana hidayet versin arkadasini da kem goz haset ve nazarindan korusun
22 Yorumla
- 1 ay
Amin
Dekolte giymeyen , vücut hattını belli eden elbiseler giymeyen, çıplak gezmeyen bedenini örten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 aySenin gibi arkadaş düşman başına umarım seninle olan arkadaşlığını bırakır
017 Yorumla
Soran1 ayElımde değil ve siz erkeklerin yüzünden
- 1 ay
Erkeklerin değil kendi yüzünden
Soran1 aySen slk mısın
Soran1 ayO benimle arkadaşlığını bırakmaz hıcbır şey bilmiyor ben ne desem ona inanır otur ağla sımdı
- 1 ay
Ben ne ağlıycam mnyk, ona zarar veremeden sen gidersin inşallah
Soran1 ayHayırdır avukatı mısın?
Soran1 ayCahilin önünde gideni kendı kendıne zarar veriyor zaten
- 1 ay
Avukatıyım sana ne zilli
Soran1 ayKes lam
- 1 ay
Kudur kpk
Soran1 ayAğla ezık
Soran1 ayTanımadığın bırısını savun burada ezık
- 1 ay
Ne ağlıcam be kuş beyinli
- 1 ay
Sen kötü birisisin, birgün anlar senide inşallah
Soran1 ayBak ben yaptığın kötülükten karşılığını alsam inan bana bırakırım peşini daha da muhatap olmam ama bu ona yaptığım gızlı şeyleri bile iyi niyete çeviriyor örnek vereceğim ben inatçı birisiyim daha da hırslanıyorum
Soran1 ayHerseyın içinde pozitif birşeu buluyor ben bıktım bir keresinde benım doğum günüm ıcın evımde toplandık ben dışarıda giydiği ayakkabısını sakladım kutlama bitince. Ayakkabısını aradı bulamadı o cıpşak ayağıyla gitti ben ona ayakkabı vermedim hıcbısı demedı anlıyor musun başkası olsa taksi falan çağırırdı bildiğim yürüyerek eve gitti giderkende benı telefonla arayıp espiri yapıyor prensım ayakkabımı bulup getirir diyip gülüyor kendısını prenses sanıyor bırde çomar anladın mı sımdı ben ne yaptıysam geri sekiyor ben kaybedemem
- 1 ay
Öyle insanlarla uğraşma yoksa kaybeden hep sen olursun
Böyle arkadaş düşman başına. Allah bunun gibi insanlardan korusun hepimizi
01 Yorumla
Soran1 aySanane
1 aySen nasıl insansın ya
210 Yorumla
Soran1 ay?
- 1 ay
Pardon insan olamazsın
Soran1 ayErkeklerın suçu
- 1 ay
Ne alaka senin için psi
Soran1 ayErkekler hep onu seçmedeydı böyle olmazdı
- 1 ay
Sen bozuksan seni niye seçelim
Soran1 ayKes
- 1 ay
Konuşma
Soran1 aySana be oluyor hayırdır avukatı mısın
- 1 ay
Evet böyle pislik insnaları saydırıyorum
Gizli Üye(30-35)1 aySenin gibi dost düşman başına. Şırpıntı seni edepsiz
32 Yorumla
Soran1 ayKes sesini zilli
Cevap sahibi1 ayZilli seni yer ergenuss
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Kıskanmayı bırakabilirsin
128 Yorumla
Soran1 ayElimde değil.
Soran1 ayBelki bencilce ama biraz eksilirse belki sonunda eşitleniriz diye düşünüyorum.
Soran1 ayOnu neden istiyorlar Ne görüyorlar onda bu kadar? Konuşsa sakin güldüğünde bile ölçülü kimseye yaklaşmıyor bile bu mu yani çekici olan ben daha görünür oldum daha çok şey paylaştım daha çok yaşadım diye mi değersiz oldum şimdi onu izliyorum sanki hiçbir şey yapmadan herkesin ilgisini topluyor ben neresinde yanlış yaptım erkekler neye göre seçiyor neye göre ‘bu kız evlenilecek’ diyo aklım almıyor çünkü ortada bir çaba yok bir mücadele yok
Soran1 ayDipten kesilmiş tırnakları var ben her ay tırnak yaptırıyorum yine olmuyor ona bakıyorlar
Soran1 ayO siyah saçlı saçı gözleri de siyah koyu ten rengi buğday 1.62 felan kilolu değil normal ben 1.68 yesıl gözlüyüm kumralım
Soran1 ayOna ciddi gözle bakıyorlar
Soran1 ayEğlence
Soran1 ayElini bile tutmadan derken nasıl olacak o iş
Soran1 ayEe böyle yaparsam kımse benle konuşmak istemez bu sefer
Soran1 ayElini bile tutturmazsam handı erkek gelir bana
Soran1 ayHangi**
Soran1 ayBana gelmezler ama o bahsettiğim kıza tamam derler bende sankı bir şey var nerde bır oe bana denk gelıyor
Soran1 ayNasıl
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Saçı açık olan teşhirci mi olmak zorunda?
03 Yorumla
Soran1 ayBen istiyorum kı değişssin
- 1 ay
Senin istemenle insanlar değişmez rahat bırak.
Gizli Üye(18-24)1 aydeccal zuhretmis haberimiz yok
02 Yorumla
Cevap sahibi1 aydürüstlüğünü sevdim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayYaksiyormu
02 Yorumla
Soran1 ayNe
- 1 ay
Açık olman
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
1 ayinstasi yok mu ya
04 Yorumla
Soran1 ayNeden
- 1 ay
lafin gelisi sordum oyle evlenilecek diye :D takiliyorum oyle
Soran1 ayErkekler neden hep onu seçiyor
- 1 ay
tanimiyorum onu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri