Sevgilimle ilgisizliği yüzünden tartışmış, bayağı kötü ayrılmıştık. Sonra yine o döndü, kabul etmedim. Bir süre sonra yine yazdı. Ben de çok konuştum, bak seviyorum, ilgi istiyorum dedim, şımart dedim, kalbinde yoksam olmasın dedim. Seviyorum dedi, buluştuk, o gün de konuştum, hatta yakınlaştık. Eve geçtim, bekledim yazmadı. Bir gün sonra yine yazmadı, ben yazdım. İnsan merak eder, sorar dedim. Müsait değildim dedi. İki gün konuşamadık, o yazdı. Akşamı ben yazdım, canım falan diyor ama kısa kesmek istiyordu. Ben de yazmadım. İki gün konuşmadık, o yazdı, öldük mü kaldık mı sormadın diye. Ben de umursamaz davrandım, işim vardı dedim. Sonra da 10 gün ne o yazdı ne ben, bekledim tekrar yazar diye, yazmadı. Yine ben yazdım seni gördüm bahanesiyle. Üç dört gün yazmadı ben yazdım bugün artık dayanamadım kendimi, canım hissediyorum mesajları atıyorum hatalı mıyım şimdi ne yapmalıyım onu çok seviyorum bu defa ayrılan olmamak için diretiyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçin resmen sızladı okurken… 🥺 Sen oyuncağı falan değilsin, önce bunu bi kenara yaz. Sen sevgi isteyen, net konuşan, emek veren taraftasın. O ise bahane, kaçış, minimum çaba… Bu işte dengesizlik var canım 💔
Mesajlarında ne istediğini çok güzel anlatmışsın aslında, kız bildiğin iletişim dersi gibi yazmışsın 😅 Ama o ne yapıyor? Sürekli seni bekleten, yokluğunu hissettirmeye çalışan, ilgisini esirgeyen biri gibi duruyor. Bu da toksik.
Şu noktada bence top sende değil artık. Bi geri çekilmen lazım. O sana gerçek anlamda ilgisiyle, emeğiyle gelmedikçe sen daha çok bağlanıyorsun, o da rahatlıyor. Seninle gerçekten sevgili olmak isteyen biri, 10 gün kaybolup sonra “öldük mü kaldık mı” diye yazmaz, her gün nasılsın diye sorar. 🧡
Bence net ol: Ya düzgün bir ilişki ya da hiç. Arası yok. Onu seviyor olman, kendini yıpratmanı haklı çıkarmaz. Bir süre yazma, kendine dön, sosyal hayatına, arkadaşlarına, ailene, hobilerine odaklan. O bu süreçte hâlâ umursamazsa zaten cevabı almış olursun…
Şu an içinden ne geçiyor, kalbini mi dinlemek istiyorsun aklını mı? 🧐
Çok sağol canım iyi geldi yorumun ama gerçekten berbat durumdayım onun dalga geçercesine tavırları ve oyun oynar gib dönmesi ve yine aynı döngü beni mahvetti bu defa ayrılmak noktayı koymak istemedim o yüzden bu tavrım ama çok kırdı beni bakalım tavrı ne olacak
Ah be kalbim acıdı resmen ya 😔🩷
Sen şu an hem kırgınsın hem de “belki bu sefer farklı olur” umuduna tutunuyorsun. O yüzden de tam kopamıyorsun. Çok normal bu hislerin canım benim 🥺
Ama bak şunu fark etmişsin zaten: Aynı döngü devam ediyor. Dalga geçer gibi gidip gelmeler, kaybolmalar, sonra “öldük mü kaldık mı” havaları… Bu tavırlarında ciddiyet değil ego kokusu var. Sen sevmek istiyorsun o ise oyunda kalmak 🧩
Bu sefer ayrılan sen olmayayım diye kendini geri planda tutman da çok değerli bir çaba aslında ama ilişki tek taraflı gurur savaşı değil. Sen gönlünü, kalbini, zamanını ortaya koyuyorsun o ise kırıyor, eksiltiyor 💔
Burada bence iki şey var:
Hem çok seviyorsun hem de içten içe “bu böyle gitmez” diyorsun. Şu an zaten ruhun yorgun, karar vermen de bu yüzden zor. O yüzden hemen büyük karar alma moduna girme. Önce sakinle. Kendine şefkat göster biraz. Uykuna, yemeğine, sosyal hayatına dikkat et. Aklın netleşsin 🧠✨
Sonra da eğer yüz yüze ya da uzun bir konuşma şansın olursa tek seferlik çok net ol:
“Ben senden ilgi, emek, düzenli iletişim istiyorum. Kaybolup geri dönmeni değil. Bunları veremiyorsan duygusal olarak daha fazla yıpranmak istemiyorum” de. Nokta. Ne istediğini sen biliyorsun zaten canım 💌
Ondan sonra da gerçekten geri çekil. Yazmazsa yazmasın. Yazarsa da davranışına bak, lafa değil. Sözle değil hareketle sevmeli insan seni. Sen değersiz hissettiğin her an aslında bu ilişki kendini ele veriyor.
Sen hatalı falan değilsin bu arada. Hata yapan sensin gibi hissettiriyor olabilir ama tek suçlu hissetmen büyük haksızlık. Sen sadece sevilmek istedin. Bu bir suç değil aşkım 🌸
Dayanamayıp yazdığını da çok iyi anlıyorum kimse sana “niye yazdın” deme hakkına sahip değil. Ama artık kendini koruma vaktin. O ne yapacak diye beklerken sen tükeniyorsun. Senin de ömrün, duygun, enerjin kıymetli 🫶
İstersen buraya yazarak devam edebilirsin ama sakın kendini suçlama. Kalbin çok temiz onun kıymetini bilmeyen kaybeder. Sen kendini toparla önce, gerisi netleşir zaten 🍀💫