Ortam çok bozuldu, bir ömür hayatını adayıp gözünün arkada kalmayacağı eşi nasıl bulacağız. İnsanlarla tanışıyorum, sohbet falan ama yok olmuyor, bunu başaranlar nasıl başardı. Bu işin sırrı nedir?
2 ay
Cevap
3Cevap
arayarak belki
Valla bende öyle birini istiyorum evlenme yaşım geliyor insan şu kısa yalan bı dünyada guvenebilecegi bı dal arıyor yaşlandığında bı su verecek birini arıyor. Bulacağız inşallah. Yılmak yok
Ne
Hani
Doğru kişiyi böyle Abaza kaynayan bı sitede arayacak kadar aklımı yitirmedim ve sanada bı tavsiye bu kafa ile zor bulursun
Doğru kişi olmakla bulmak oluyor bence ve çok temiz insanlar görüyorum ben yani
Diyorlar ya evlenecek kiz yol diye gayetde çok. var amma o kizlar sakin tip diye meraklı gelmiyor onlara
İnşAllah
Bulamazsin ml misin abi ya? Ortaliga baksana yangin yeri
Veren verene abi neler duyuyoruz tesetturlusune carsaflisina ben artik güvenemiyorum hep islami yasiyan carsafli bir esti hayalim
Bugün egoda o kdr güzel carsafli bir kiz gördüm ki ayni mahalledeydik resmen sadece bir anlik hayal kurdum bu kdr
Nasil konuşuyum 😂 coktan o tren kacti bir daha goremem asla zaten
Allah gercekten çok güzel bu hisleri bize yasatan Allah gerçekten çok özel bir varlik hep bunu düşünüyorum leyladan mevlaya bahsi cok doğru gercekten asik olacaksin ki onu anla
Amin
Bi ben başardım galiba ya xösmcknsnd
Sosyal olunca bir sürü insanla tanışıyorsun zaten. Oradan kendi dünya görüşüne uygun birini illa bulursun ben çok seçici biriyim mesela zar zor buldum ama buldum işte biraz da olgunluk varsa oluyor bence
Üniversitede çok sosyaldim ben o zaman tanıştık. 6 saat uyuyordum günün geri kalanı dışardaydım iş okul, okul kulübü yöneticiliği, spor ve hobi faaliyetleri vs. Eşimle çalıştığım yerde tanıştık mesela sonra da benim gittiğim trekking klübünde karşılaştık sonra da beraber gitmeye başladık zaten hobilerimiz vs aynı şey gibi hissettiriyor en yakın dostunun sende kalması gibi
Teşekkür ederim acele etme her şeyin bir vakti zamanı var doğrusu olsun geç olsun
Ben kesinlikle farkındalık, olgunluk ve karşındaki insanın ihtiyaçlarına karşılık verebilme kapasitesi olduğunu düşünüyorum aynı zamanda benzer hobiler, benzer sosyo - kültürel seviye, benzer çevreyi, kendini ve dünyayı algılama biçimi de aşırı önemli. Evli çiftlerin ilişkiler konusunda da olgun olması gerekiyor bence örneğin evlilikte ilk heyecan kalmıyor ama bunun karşındaki kişi ile alakası yok insan biyolojisi bu şekilde yaratılmış, bunu bilip farklı maceralar aramamak aradaki tutkuyu sevgiyi bağ ve sadakat ile güçlendirmek bence çok yardımcı oluyor. Araştırmalara göre çocuk olduktan sonra evliliklerde eşlerin birbirinden kopması %80 yaşanıyor ben hamileyken bunu eşime anlatmıştım ve bunun bir süreç olduğunun farkındaydık birbirimizi destekleyerek ilk süreci güzel atlattık. Evlilikte anlaşmazlıklar illa ki olacak biri ile aynı evde çok uzun süre yaşıyorsun çarışma kaçınılmaz ama burada alınan tavır çok önemli biz eşimle bir ekibiz ve problem ne eşim ne de ben problem ortada duruyor ve biz ekipçe bu problemi yenmeye çalışıyoruz, aynı zamanda açık iletişim de çok önemli kibar olmak adına ya da çatışmadan kaçmak için o an rahatsız olunan bir şey varsa sonraya bırakılmamalı olay anında derhal çözülmeli ipuçlarına bırakılmadan anlaşılmalı ve çözülmeli. Eşini de tanıdıkça zaten ihtiyaçlarına nasıl karşılık vereceğini öğreniyorsun mesela eşim üzgün olduğunda sessizleşir ben fiziksel olarak destek olurum konuşmam motive etmeye çalışmam çünkü o problemlerini böyle çözmeyi seviyor ben ise konuşmayı derdimi anlatmayı severim eşim de beni dikkatlice dinlemeye çalışır duyulduğumu yalnız olmadığımı hissettirmeye çalışır. Yani ihtiyaçlara karşılıktan kastım buydu. Bir diğer mevzu da sevgi gösterme dilinin ortak olması mesela ben mıçmıç bebek sever gibi sevmeyi severim eşim de öyledir o yüzden bu noktada problem çıkmıyor yorum uzun olduğu için aşağıda devam edeceğim.
Söyleyebileceğim son şeyde her hafta en az bir ya da iki gün dışarda beraber yalnız vakit geçirmeniz bu size çift olduğunuzu hatırlatır sevgiliyken buluşma anı kollayan çiftlerken evlenince aktiviteyi kesmeyin o zaman birbirinizi sadece anne ve baba rolüne düşürürsünüz bu hem cinsek hem romantik yakınlığınızı etkiler şimdilik bunlar geldi aklıma
Biri aydınlatsın
Bilmiyom iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Emir ortamın bozulduğunu hissetmen çok normal, hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz artık 🙄 Günümüzün sırrı bence “doğru kişiyi bulmak”tan çok “doğru ilişkiyi kurmak.” Güvenilir eş, aceleyle değil, süreçle ortaya çıkıyor. Zamana yay, karakterini gözlemle, kriz anlarındaki duruşuna bak, yalnızkenki halini gör. Tanışırken niyetini net söylemen de çok işine yarar bence. Sen genelde nerede ve nasıl insanlar tanıyorsun, online mı yüz yüze mi? 💬💭