Büyü belirtileri nedir? Bağlama büyüsü yapılan var mı? ?

Boş binadaydık ve sesler duymuştum, ayak sesleri, fakat ikimiz de baktığımızda hiçbir şey yoktu. Daha sonra sanki seyrediliyor gibi hissediyordum o gün işte. Daha sonra bununla toksik bir ilişki başladı eski sevgilimle. Her şey iyiyken aniden bitmişti ve duygularım aniden bitmişti. Ciddi ilişkideydim. Daha sonra bunu tanımıştım, eskimden ayrıldığım gün tanıdım onu. Aramızda garip bir bağ vardı, bazen beni ürperten bir bağ. Medyuma falan gitmek istemediğim için hisleri kuvvetli bir tanıdığıma danışayım dedim. Büyü olduğunu hissetti, sende hem ayırma (eskiden ayrılman için) hem de bağlama büyüsü var dedi. 3 yıldır unutamadığım tek kişiydi, sürekli birbirimizin hayatından çıkamıyorduk. İlk tanıştığımız günden beri rüyalarıma giriyordu. Onun hayatıma girmesiyle hayatımda mükemmel olan her şey mahvoldu, kariyerim çöküşteydi, arkadaşlarım tek tek gitti, yapayalnız kaldım. Kariyeri halletsem de biraz çevrem falan hep gitti, yalnızım. Birisiyle arkadaş edinsem aniden o arkadaşlık bitiyor. Hep ona sığınırdım, iki tarafta birbirimizi unutamıyorduk. Kıskançlık sorunları vardı ve hakaretleri ve karakteri cidden iyi değildi. Normalde alttan alacak biri de değildim ama bazı konuları alttan aldım. Kaç defa unutmaya çalıştım olmadı, başka bir erkekle otursam tanımaya çalışsak direkt bunalıyordum. Onunla bitirdikten sonra sevgili, flört yaptığımda hiçbir şey hissetmiyordum, en yakışıklısına bile hissettiğim boşluk duygusuydu ve içten içe hâlâ ona duygularım oluyordu, onun da aynı şekilde. Kitabım, rujum, tarağım, en sevdiğim mini kalemliğim kayboldu, her o geldiğinde bir eşyam kayboluyordu. Durduk yere sağlık problemleri oluyor ama sonuçta hiçbir şey çıkmıyor, kimi hayatıma alsam aniden mahvoluyordu, hayatıma giren çıkıyor, ondan önce çok mutluydum. Şimdiyse çabalamama rağmen eskisi gibi olan yeteneklerim olmuyor; yazarlık, tiyatro, İngilizce yapabildiğim şeyleri de yapamıyorum. İyi kötü her olay da ona çıkıyor, ben yoluma bakmaya çalıştıkça rüyalarıma giriyor, realde de kendini hatırlatıyor ve kimi hayatıma alsam hep sonu hüsran oluyor, ondan beri böyle. En dindar çocukla bile olmadı, biz hep toksiktik. Daha önceden çizmelerim üniversitede ortadan ikiye de ayrıldı bu ağlarken ve sonra çıplak ayakla eve gitmiştim.

Büyü belirtileri nedir? Bağlama büyüsü yapılan var mı? ?