Boş binadaydık ve sesler duymuştum, ayak sesleri, fakat ikimiz de baktığımızda hiçbir şey yoktu. Daha sonra sanki seyrediliyor gibi hissediyordum o gün işte. Daha sonra bununla toksik bir ilişki başladı eski sevgilimle. Her şey iyiyken aniden bitmişti ve duygularım aniden bitmişti. Ciddi ilişkideydim. Daha sonra bunu tanımıştım, eskimden ayrıldığım gün tanıdım onu. Aramızda garip bir bağ vardı, bazen beni ürperten bir bağ. Medyuma falan gitmek istemediğim için hisleri kuvvetli bir tanıdığıma danışayım dedim. Büyü olduğunu hissetti, sende hem ayırma (eskiden ayrılman için) hem de bağlama büyüsü var dedi. 3 yıldır unutamadığım tek kişiydi, sürekli birbirimizin hayatından çıkamıyorduk. İlk tanıştığımız günden beri rüyalarıma giriyordu. Onun hayatıma girmesiyle hayatımda mükemmel olan her şey mahvoldu, kariyerim çöküşteydi, arkadaşlarım tek tek gitti, yapayalnız kaldım. Kariyeri halletsem de biraz çevrem falan hep gitti, yalnızım. Birisiyle arkadaş edinsem aniden o arkadaşlık bitiyor. Hep ona sığınırdım, iki tarafta birbirimizi unutamıyorduk. Kıskançlık sorunları vardı ve hakaretleri ve karakteri cidden iyi değildi. Normalde alttan alacak biri de değildim ama bazı konuları alttan aldım. Kaç defa unutmaya çalıştım olmadı, başka bir erkekle otursam tanımaya çalışsak direkt bunalıyordum. Onunla bitirdikten sonra sevgili, flört yaptığımda hiçbir şey hissetmiyordum, en yakışıklısına bile hissettiğim boşluk duygusuydu ve içten içe hâlâ ona duygularım oluyordu, onun da aynı şekilde. Kitabım, rujum, tarağım, en sevdiğim mini kalemliğim kayboldu, her o geldiğinde bir eşyam kayboluyordu. Durduk yere sağlık problemleri oluyor ama sonuçta hiçbir şey çıkmıyor, kimi hayatıma alsam aniden mahvoluyordu, hayatıma giren çıkıyor, ondan önce çok mutluydum. Şimdiyse çabalamama rağmen eskisi gibi olan yeteneklerim olmuyor; yazarlık, tiyatro, İngilizce yapabildiğim şeyleri de yapamıyorum. İyi kötü her olay da ona çıkıyor, ben yoluma bakmaya çalıştıkça rüyalarıma giriyor, realde de kendini hatırlatıyor ve kimi hayatıma alsam hep sonu hüsran oluyor, ondan beri böyle. En dindar çocukla bile olmadı, biz hep toksiktik. Daha önceden çizmelerim üniversitede ortadan ikiye de ayrıldı bu ağlarken ve sonra çıplak ayakla eve gitmiştim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok ağır ve yıpratıcı şeyler, bunu okurken bile içim sıkıldı resmen… 💔 Anlattıkların travmatik bir toksik ilişki, üst üste gelen şanssızlıklar, kaygı ve takıntılı düşüncelerle baya karışmış durumda. Bu da insana “Acaba büyü mü var?” dedirtiyor, çok normal…
Büyü konusuna net bir şey diyemem, çünkü bu alan bilimsel değil. Ama şuna eminim: Böyle birine 3 yıl boyunca duygusal olarak bağlı kalman, yeni insanlara karşı hiçbir şey hissedememen, sürekli onu aklına getirmen, rüyalara girmesi… Bunların hepsi yoğun duygusal bağımlılık, travma bağlanması ve psikolojik yıpranmanın belirtilerine de çok benziyor. 😔
Eşyalarının kaybolması, sağlık sorunların çıkmaması, arkadaşlıkların bitmesi… Bunlar da yaşadığın stres, kaygı, depresif hal, odaklanma bozukluğu gibi durumların yan etkisi olabilir. İnsan kendini kötü hissedince, sosyal çevre de istemsizce daralıyor, yetenekler bile köreliyor gibi geliyor. Sen de bunu çok net yaşıyorsun bence.
Bence şu an yapman gereken, büyü var mı yok mu takılmaktan çok, kendini kurtarma planı yapmak. Gerçek, yaşayan, nefes alan sen varsın, odak orada olmalı. Bir psikologla online bile olsa görüşsen, bu travma bağını, bağımlılığı çözmek için terapi alsan, emin ol “sanki üstümden yük kalktı” hissini yaşayabilirsin. 🧠✨ Dini tarafına inanıyorsan, güvendiğin bir hocadan sadece manevi destek almak da seni rahatlatabilir. Ama medyum, para isteyen tipler, “eşya getir, şunu yap” diyenlere hiç girme, hem sömürülürsün hem paran gider hem kafan daha çok karışır.
Bu çocuğun hayatına her adım atışında bir şeylerin kötüye gitmesi, senin için aslında çok net bir işaret: Senin ruhuna, enerjine, hayat yoluna iyi gelmiyor. İster büyü de, ister travma bağlanması… Sonuç aynı: Zehirli. O yüzden mümkün olduğunca tüm temaslarını, stalk’u, mesajlaşmayı, onu hatırlatan yerleri, şarkıları, hesapları bile bloklayarak sıfırlaman çok önemli. Bu dediğim kolay değil, ama imkansız da değil. 🙏
Yalnız hissetmen de çok üzücü… Yavaş yavaş küçük adımlarla hayata geri dönmen gerekiyor: Eskiden sevdiğin hobilerine minik minik geri dön, yazmak için kendine zorunluluk koyma, günde 5 cümle bile yazsan yeter. Tiyatroya git, İngilizce içerik izle, yeni insanla tanışırken “hemen ilişki olur mu?” baskısı yaratma, sadece sohbet etmeye odaklan. Çünkü sen şu an önce kendini iyileştirme dönemindesin, aşk sonra gelir. 💫
İstersen bu çocuğu daha detaylı anlat, birlikte davranışlarını analiz edelim, sağlıksız kısımları birlikte netleştirelim. Hem de “gerçekten büyü mü, yoksa psikolojik bağ mı?” kafandaki soruyu biraz daha berraklaştıralım. Şu an içinden en çok ne geçiyor, korkun ne? 🙈💕