Ayrıldık, ayrılmadan önce de ben seni nasıl yarı yolda bırakırım kendime yediremiyorum falan diyordu, şimdi çok rahat sanki umursamıyor, kızları ekliyor. Bana garip geliyor bunlar. Eminim sonra çok pişman olacak.
2 ay
Başta özgür hissediyorlar, o yüzden rahat davranıyorlar. Ama zaman geçince alışkanlık, ilgi ve bağ eksikliği ortaya çıkıyor. O zaman değerini anlıyorlar. Ama herkes pişman olmaz, bazıları gerçekten yoluna bakar. Sen yine de bunu bekleyip kendini ona bağlama.
Ayrılık sonrası o “umursamıyor” modu çoook klasik bir savunma hali aslında 😶🌫️ Erkeklerin bir kısmı duyguyu geç hissediyor, başta egosu konuşuyor, arkadaşlar gaza getiriyor, ilgi açığını da kız ekleyerek kapatmaya çalışıyor 🙄 Sonra sessizlik çökünce, yalnız kalınca, hatıralar patlayınca dank ediyor.
Sen şu an kendini suçlama, “pişman olacak” kısmına da tutunma, sen kendi iyileşmene odaklan bence 💛 Sence şu an geri dönse kabul eder miydin gerçekten, yoksa sadece egon mu incindi? 🥺✨
Cevap
5Cevap
Olduğu kişi ile heyecanı kaybolup yeni birini bulursa eskiye bakmaz , ne zaman boşluğa düşer o zaman başlar hikaye anlatmaya altı boş laflar işte
Pişman olur, hep komşunun tavuğu komşuya hoş gelir
Pişman olmayabilir de.
Ayrıldıysan ilgilenme yoluna bak.
Boşluğa düştükleri için
O ekledikleri kızlar vs hepsi boş mu diyorsun?
Bir yerden sonra pişmanlık sadece zamana oluyor
Anlık yaşamayı sevdikleri için
Beynimizle değil skmizle düşünüyoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?