Kürt Türk sevgili "Kürt erkeği Türk kadını" yoksa "Kürt kadını Türk erkeği mi" siz hangisini daha çok gördünüz?
Kürt erkekleri Türk kızları
Kürt kızları Türk erkekleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kürt erkeği Türk kızları sanki.
Teşekkürler
Elbette ki Türk kadını ve Kürt erkeği daha yaygın.
Neden
@VonRomeo Herkes diyor türk erkek Kürt kız daha çok çünkü Türkler Kürtlere kız vermez ama zaten mevzu o türk kızları kaçarak evleniyor 😄
@VonRomeo Oooyy sana laf mı anlatacam haşimdi
İstatistikler Kürt erkeği Türk kadını gösteriyor.
@EsmerMAN96 istatistik falan bilmem ben benimki tecrübe ile sabit az daha gidiyordum bende 😂
Nasip değilmiş üzme kendini Kürt erkekleri Türk kadınlarıyla evlenince statü atladığını düşünüyorlar.. mesela ABD de siyahi erkeklerde aynı düşünce var. Bende Kürt olarak Türk birini sevdim ama bizim başka nedenler vardı o yüzden bitti.
@EsmerMAN96 üzmüyorum ya aynen öyle nasip değilmiş, fakat niye statü atladıklarını düşünsünler öyle deme , sana da geçmiş olsun kardeşim.
Yani Türk kadınını daha üste görüyor o yönden tabi bence ayrımız gayrımız yok hepimizi Allah yarattı.
Allah razı olsun
@EsmerMAN96 Elbette öyle işte onu diyorum o yüzden öyle deme bu saçma algılar yüzünden Türkler de havalanıyor 😒
Haklısın.
@VonRomeo Laz değilim Ofluyum
@VonRomeo Bak antin kuntin konuşma benle asabımı bozma Türküm ofluyum
@VonRomeo Değilim cahil O tarafın bütün insanı laz ya da Rum değil Türklerde var.
@hicdeyingecin şu faşist inceli engelesene bacım ne uğraşıyorsun
@EsmerMAN96 Haklısın usta ya 😄
Aramızda bence daha çok Kürt erkekleri Türk kızları kombinasyonu var gibi geliyor 👫 Çünkü çevremde gördüklerim çoğu o şekilde oldu diyebilirim 💫 Ama ikisi de gayet mümkün sonuçta gönül bu hiçbir kalıba sığmıyor ❤️ Oyumu Kürt erkekleri Türk kızları şıkkına veriyorum ✅
Cevap
3Cevap
hepsinden vardır
Bunu bilemeyiz ki aynı ülkede aynı coğrafyada bu baya karısmıstır fazlası çoğu yoktur. Babam diyarbakırlı Kürt haliyle Rus annemle evli mesela :D Türk Kürt evliliği baya fazladır he riki kısımda
Hangisi peki tahminen
Daha çok
Türk erkeği Kürt kızı yüksek ihtimalle Türkler genelde Kürtlere kız vermez muhacirler hoşlanmaz mesela direkt Kürtlerden ve ülkücü milliyetçiler. Ama doğuda askere falan gidip daha sonra orada Kürt ile evlenen cok Kürt kızı tanıdıgım var
Hmm Kürt erkeklerini beğenmiyorlar mı Türk kadınları
Onu cok bilemiyorum cok Türk arkadaşım yok benim yurtdısında yasadıgım için Türkiye'ye gelirsem memleketime geliyorum sadece ordada çoğu tanıdıgım Kürt şahsi olarak bilemem ama vardır yani illa
Türk erkek kürt kız daha çok var. Türkler Kürtlere kız vermez.
Kürt erkekleri Türk kızları bence
bilmem saymadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?