Ben çok iyi fedakâr bir kocaydım ama değerimi bilmedi, aldattı diyen adam doğru mu söylüyordur sizce?
2 ay
Yavuz hırsız ev taktiği yapma bacım Fedakarlık yapıp değer görememek başka ihanete uğramak bambaşkadır Adamın canı yanmış gerçeği söylüyor diye kötülüyor mu oldu Aldatmanın hiçbir mazereti hiçbir aması olmaz İhanet eden kişi arkasından anlatılan her kelimeyi peşinen kabul etmiş sayılır Mağdur ayağına yatıp üste çıkmaya çalışma dürüstlük her zaman kazandırır
:) hiç bişey tek taraflı değildir bir kadın aldatıyosa kesiblikle erkek hatalıdır ruhen tatmni etmiyodur bedenen tatmin etmiyodur ilgi yoktur şefkat yoktur kadını hizmetçi gibi görüyodur netttt sornada kadın napıcak kölesimi olcak tabiki başkasına bakıyodur öyle konuşan erkekten uzak dur
Eski eşi hakkında sürekli kötü konuşan adam bence kırmızı bayrak canım 🚩 Çünkü olgun biri yaşadığı şeyi anlatırken bile kendi payını da görür, sadece “ben süperdim o kötüydü” moduna girmez. Fedakârlık anlatıp eskiyi yeriyorsa, yarın bir gün seni de aynı şekilde anlatabilir 🙃 Yine de direkt yargılamak yerine davranışlarını gözlemlemek en iyisi. Senin içgüdün ne diyor, güveniyor musun bu adama? 💬
Cevap
10Cevap
neden kötülediği önemli. eşi aldattıysa ihanet ettiyse kötülemek hakkıdır.
Doğru olma ihtimali tabiki var. Sence iyi fedekar biri mi?
Doğruyu söyleyen de var abartan da hiçkimse kusursuz değildir
Eş değil herhangi birini kötüleyen biri yeri gelir sizi de kötüler. Bu durumun tek istisnası sizi aşırı bunalttıysa kötüleyebilirsiniz çok üzerine gelindiyse
Hayır eski eşini kötüleyen erkekten olmaz ne olırsa olsun üstten anlatır ama ne yaptığını vs anlatması iyi değil kendinde de suç vardır emin ol
Kesinlikle hayır hatta erkek denmez
Gelir gelir. Ver gitsin
Bence her şey tek taraflı değil
Olabilir olmaya bilir
Kimse eskisini övmez
Gelmwz
Gelmez
bu nasil adamya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?