Ben 28 yaşındayım, 4 aydır konuşuyoruz ve benimle evlenmek istediğini söylüyor, çocukları onunla yaşamıyor
2 ay
Ben 28 yaşındayım, 4 aydır konuşuyoruz ve benimle evlenmek istediğini söylüyor, çocukları onunla yaşamıyor
Adam senden 3 çocuk yapıp, 11 kişilik bir futbol takımı kurmaya niyetlenmiş belli ki. 38 yaşında 3 kez evlenip boşanmış, evliliği beceremeyen yönetemeyen birine düşecek kadar yetersiz bir kadın mısın sen diye sormak isterim?
Bu adam tam “kırmızı bayrak koleksiyoncusu” gibi duruyor biraz 🙃 3 evlilik, 8 çocuk, 4 aylık tanışma ve hemen evlilik istemesi… Bunların hepsi ciddi düşünmen gereken şeyler. Maddi durumu ve yakışıklılığı geçici, ama karakteri, sorumlulukları ve geçmişi senin hayatına kalıcı etki eder 🧠✨
Bence önce sakinleş, uzun uzun gözlemle, çocuklarına yaklaşımı, eski eşleriyle iletişimi, sinirlenince tavrı, sana saygısı… Hepsini gör. Gerekirse aile büyüklerinle, güvendiğin insanlarla konuş. Sence onunla bir 10 yıl sonranı hayal edince içinde huzur mu var, huzursuzluk mu? 🥺💭
Cevap
17Cevap
evlenilmez.
Oha tavşan mı bu 😲 hayatta evlenilmez sorman bile hata
Desene 4 kez boşanmış olacak iki üç çocukta senden yapacak
Adam seninle 4. kez evlenip boşanmış olur. Mesele bu.
Bende senin gibi kız arıyorum varsa
1 evlendim 4 değil boşandım
8 cocuk ne olursa olsun mantikli degil para mutluluk getirmez
İlerde 4 kez boşanmış zengin biri olacak
Ma. lmısın acaba
Evlenilir..
Sende 4. Olursun gibi
Hazıra konacaksın çocuk yapma derdin olmayacak
O kadar kendi ekranın boş erkek varken niye dul?
İki seneye 4 kez boşanmış 10 çocuk sahibi olur.
Delirme istersen
Sana da aynj tarife yapar
Sen bilirsin
Ahahah
Hiç bulaşma
Hayır
Sen ciddi misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?