Kör buluşma: Birbirini daha önce hiç tanımayan iki kişinin, genellikle ortak bir arkadaşın veya bir platformun aracılığıyla romantik amaçla bir araya gelmesidir... Peki sen kör buluşma yapar mısın? 🫣🌹🫶
Kör buluşma diyince çok başka yorumladım, sanal ortamda tanışıyoruz foto atmak ses atmak yok sadece duygusuz Harf yığınların bir araya gelerek merak uyandırdığı bir buluşma tarzı...
Ortam öyle bir ayarlanıyor gözler kapalı bir modda ilk 10 dakika sadece sese duyarlı devam ediyor sonra küçük bir temas yine gözler kapalı hayali bir resim çizme başlıyor sonra gözler bir açılıyor hayalde çizdiğinle karşında ki tıpa tıp aynı!! Kalp hzılanıyor ve ilk görüşte aşkı sağlam bir temele oturtuyor foryou derdim ama yok o gözler açılınca hayal gücünün yanından geçmeyen yabancı birinş görme şansım daha yüksek o nedenle kör buluşma aşık ol kör kütük öyle buluş:))
Neyse olaydan ve sorudan çıktım diğer buluşma hep yaptığımızdı eskiden bu görev hep bendeydi kız arkadaşlarım ve arkadaşları şeklinde az tanıştırıp yuva kurmaya vesile olmadık :)))
Zaman zaman evlilik sitelerinden gördüğüm, tnıştığım, buluştuğum oldu. Kimse sitede göründüğü gibi değeil. Karşına gerçekte kim çıkacak tam olarak bilemiyorsunuz. Aslolan kendime ne kadar güvendiğim ve kendime aşka dair ne kadar şans verdiğimdi zaten. Hiç korkmadım, hiç te pişman olmadım. Adamlığımın gereğini yaptım, orada oldum ve en iyi şekilde de beyfendiliğimi korudum, adamlığımı sergiledim.
Kör buluşma fikri bence çok eğlenceli ama biraz da adrenalini yüksek bir deneyim 😅 Ben sevgilim olduğu için şu an yapmam ama bekarken, güvendiğim bir arkadaş ayarlıyorsa giderdim kesinlikle 💐 İlk buluşmayı da hep kalabalık, güvenli bir yerde yapmayı seçerdim. Sen daha önce kör buluşmaya gittin mi, yoksa ilk kez mi düşünüyorsun? 🫶✨