ondan hoşlandığımı dayanamayıp söyledim. Sen de benden hoşlanıyor musun dedim, hayır ne alaka dedi. Çok utanıyorum. İşyerlerimiz de karşılıklı, işten çıkmayı bile düşünüyorum o derece. Ne yapacağım şimdi
2 ay
ondan hoşlandığımı dayanamayıp söyledim. Sen de benden hoşlanıyor musun dedim, hayır ne alaka dedi. Çok utanıyorum. İşyerlerimiz de karşılıklı, işten çıkmayı bile düşünüyorum o derece. Ne yapacağım şimdi
Şu an çok utandığın için olay gözünde büyümüş olabilir ama aslında ortada “rezil oldum” gibi bir durum yok. Sadece birini beğendin ve dürüstçe söyledin, karşılık gelmedi bu kadar. Ya çoğu insan bunu senin sandığın kadar önemsemiyor bile. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyorsun.
Neden işten ayrılasın ki asıl mesele şu saatten sonra ne yapacağın hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksin. İnan o zaman nasıl ya olacak görmezden gel muhatap olma.. Zamana bırak.
Cesaretine bak, resmen level atlamışsın aslında 👏🏻✨ Red yemek utandırır, biliyorum, ama bu senin değerini sıfır falan yapmıyor. O sadece hoşlanmıyor, hepsi bu.
İşten çıkmak çok büyük tepki olur, onu görünce normal davranmaya çalış, selam ver, işine odaklan. Zamanla utanma hissin azalacak, emin ol. Senin bu cesaretine bayıldım, birine açılmak hep zor gelirken nasıl topladın o gücü, ne düşünerek söyledin? 💘
Ne düşünerekmi söyledim? M@lım çünkü
Asla mal falan değilsin aşkım ya 🤯💔 Cesursun, net sinyal verdin bitti gitti 💅🏻✨
Şimdi yapman gereken tek şey: “Evet hoşlandım söyledim reddedildim hayat devam” moduna geçmek 🧊
Görünce selamını ver geç, ekstra göz göze gelmemeye çalış, işine odaklan. Zaman utanmayı siliyor gerçekten.
Bu arada böyle zamanlarda kendine çok yüklenme olur mu? En büyük mal hareketi duygusunu saklayıp pişman olmak bence 🙃💕
Cevap
4Cevap
Şakaya vur ciddi olmadığını söyle konuyu açarsa test etmek için dedim de ne bilim
Aynen çok mantıklı kesin inanır buna
Üff ters ters cevaplar bişey diyoruz şurda naparsan yap be
Kusura bakma sinirlerim bozuk bu aralar
Ne alaka iyi yapmışsın kendisi kaybeder boş ver umursama
Senin adına olan utancımdan yatağın altına gectim Şu an çok utanıyorum orada.
Sacmalama 1 erkek icin is bırakılır mi 2 gune baskasini takarsin koluna gorur oda. Yenisine gec kizim
Sen ilk defa mi öyle misin
Ana dilin türkçemi ona göre hakaret edicem sjsjsksmsmsmsm
Durum vahim olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?