31 yaşındayım, eski sevgilimi unutamıyorum ama aynı anda birden fazla flörtle konuşmak normal mi, kendimi nasıl toparlarım?

5 yıllık sevgilimden ayrıldım hala storilerime bakıyor, flörtleştim kişi baktım evlilik için annesi izin vermiyor onu da 1 ay içinde bıraktım onda problem vardı peygamberimize dil uzattı gözümden düştü çok varlıklı yakışıklıydı benle en son gitti caddeyi storyde paylaşmış😅, görücü gelip o da kariyerli orta varlıklı yakışıklı ama çok aşırı tutucu muhafazakar aşırı sıkıcı yani o da olmadı annem olmaz dedi ama onunla da hala arkadaşız muhabbet ediyoruz, internetten tanıştım başka biri var arada muhabbet ediyoruz birbirimizi görmeye çıkacağız 2 yaş benden küçük tatlı biri, başka biri spor salonunda çalışıyor spor hocası huyu çok güzel saf birisi ama fakir onunla baya muhabbet ediyoruz kabul et annemi göndereyim diyor, bir de beğendim yakışıklı bir mimar var yeni tanıştık ama çok ilgili değil bundan olmaz gibi.

Ben ne yapıyorum bunlar ne! Vallahi düzgündüm şu an herkese mavi boncuk dağıtan oldum ve bıktım bu konudan, gönlüm eski sevgilimde ama 5 yılımı verdim evlenmedi artık evlenmek diye gelmeyeni harcıyorum.

31 yaşındayım, eski sevgilimi unutamıyorum ama aynı anda birden fazla flörtle konuşmak normal mi, kendimi nasıl toparlarım?
Cevapla