Benle küser diye çok korkuyorum, onu çok seviyorum. O yanımdayken bile onu özlüyorum, bu nasıl geçer? O da erkek, ben de erkeğim. Arkadaş olarak çok seviyorum onu, bu normal mi?
2 ay
Kaygılı bağlanmak böyle maalesef. Ben de tam olarak böyleyim. Karşı taraf gerçekten çekip gitse daha az etkilenirim, nitekim gittiği de oldu. Birincisi herkesin gidebileceğini kabul et, ikincisi diğerlerine verdiğin ilgi ve alakanız kendine vermeye başla.
Kaygılı bağlılık tam da anlattığın şey işte, hislerin çok tanıdık geldi bana 🥺💙 Yanındayken bile özlemek, kaybedeceğim korkusu, küser diye tedirgin olmak… Bunlar normal, sende bir sorun yok, sadece bağlanma stilin daha hassas gibi.
Bu arkadaşıyla sınırlarını yavaş yavaş güçlendirmeye çalış. Hayatını sadece ona odaklama; başka arkadaşlar, hobiler, uğraşlar ekle. Hislerini bir deftere yazmak, hatta güvendiğin biriyle ya da bir uzmanla konuşmak da baya iyi gelir.
Onu erkek olduğun için sevmen de tamamen normal, insanlar arkadaşlarına duygusal olarak bağlanabilir, bunda hiçbir gariplik yok 🌈 Sence o bu yakınlıktan rahatsız mı, yoksa o da seni seviyor mu?
Cevap
0Cevap
En sıkıntılı şey kaygılı bağlanma özelliği olan biriyle ilişki kurmak gerçekten, umarım seninle iletistmi keser çok toksik bir özellik
Ama buna dayanamam
Onu bosverde Sevgilin olacak kişi için daha fena
Birde gider diye biz gitcekmis gibi yapıp test ederiz ve en sonunda ne kadar sevselerde dayanamayıp giderler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?