Genç çiftlerin hepsinde erkek 180 üstü hangi kıza sorsak şu anki sevgilisi 180 190
1 ay
Genç çiftlerin hepsinde erkek 180 üstü hangi kıza sorsak şu anki sevgilisi 180 190
Cevap
3Cevap
Ben 170im benim için 175 te olur yani boyun bir önemi yok her şey zeka ve karakter
Hayur peku bu 170 uşaaklarr nasıl sevguli yaptı
Yapmadılar? Her yanyana olan kız erkeği sevgili sanıyorsan mağarada yaşıyorsun demektir friendzone diye bir şey vsr öğren
Her gördüğügümu sevgili sanmiyorum yalniş kafadasın 1.70 olup kendisi boyda kızla sevgili olan da var kendisinden uzun kizlarin uzun erkek sevmesinin esas nedenini öğrense çozersin aslindada neyse
1 tane 2 tane öyle görürsün 10 tane 170 erkek varsa 8 i sap geziyor asla sevgilisi olmuyor kızların uzun erkek isteme sebebini öğrenmek de bana yardımcı olmayacak
Yalnış yapiyorsun işte knk bunu anlamadiğin için bu düşüncedesin kizlar ztn bunun için burunları havada
Kızların burunlarının havada olduğu bilgisi de işime yaramıyor
Tamam
İstisnalar olsada her şey boy
Kısa sevgilimde oldu. Özgüveni boyundan uzundu
Kısalar hep de ex zaten şuanki sevgilileriniz hep uzun
Eski sevgilimin boyu benden kısaydı zayıftı onunla çıktım ama tuhaftı bana yürüyecek kadar ozguvenli ama buluşma ayarlayamayacak kadar ozguvensşz olduğu için ex
Yav he he kısalara tekme vurmak için bahane arıyorsunuz zaten kısa erkek özgüvenli olsa da size itici grliyor olmasa da
O adam isterse dünya iyisi olsun diğer aradığın her kriteri karşılasın yine exin olacaktı şu an
Aynen aynen git de özgüven geliştir aşağılık kompleksinı bırak
E özgüvenli olunca da laf ediyonuz 😀 napak karar verin mk
Nerden biliyorsun öyle olacağımı ilişkimizde üçüncü kişi miydin
Hangi kıza sorsam exi kısa şuanki sevgilisi uzun olmasından anlaşılıyor sizde kısayı bırak uzuna git zihniyeti var
Evet boy baya önemli
Aklınız fikriniz o zaten
Ne alaka olan vardır
Kimmiş mesela vardır demekle olmuyot
Vardır ya
Kim işte kim sen olur musun mesela sor kendine
Ben ne alaka 199 sevgilim
Eee niye olan vardır diyorsun sen değilsin çevrende bir tane olan yoktur e vardır demenin anlamı ne
Tamamınks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boy konusu son yılların en abartılan mevzusu gerçekten 😂 Çevrende öyle çiftler görmen normal ama bu “herkes böyle” demek değil. Boy bazı kızlar için çekicilik unsuru, ama çoğumuz için karakter, ilgi, saygı ve güvende hissettirme boydan çok daha önemli 💫 Senin için birinde en önemli özellik ne mesela, ilk neye bakıyorsun? 🧐