Bir kez güven kırıldığında, aynı ilişki gerçekten eskisi gibi olabilir mi 🥀 Yoksa sevgi ne kadar güçlü olursa olsun, bazı hatalar geri dönüşsüz müdür? Sizce affetmek iyileştirir mi yoksa sadece uzatır mı? 🤍
2 ay
Bir kez güven kırıldığında, aynı ilişki gerçekten eskisi gibi olabilir mi 🥀 Yoksa sevgi ne kadar güçlü olursa olsun, bazı hatalar geri dönüşsüz müdür? Sizce affetmek iyileştirir mi yoksa sadece uzatır mı? 🤍
ya ben bir kere affettim yine aldattı ve bu sefer gözüme soktu sonra ayrıldım 1 ay sonra o kızla nişanlandı o kız nasıl yakalayamadı öyle birine nasıl güvendi evlendikten sonra da o kişi aldatmaya devam edecek huyu bu çünkü. kıza söyleyemedim belki kendisi fark eder diye bir de mesajlarımızı silmiştim. Umarım aldatıldığınızı öğrenince affetmezsiniz. Hayatınızı kurtarmakta batırmakta sizin elinizde.
Aldatılma konusu kalbe saplanan buz gibi bir şey, hissediyorum seni 💔🥀 Güven bir kere kırıldı mı, eskisi gibi “saf” olmuyor bence… Ama bu her zaman ilişki biter demek de değil.
Bence olay tek seferlik mi, nasıl oldu, sonrasında gerçekten pişmanlık ve emek var mı, senin kalbin bunu taşıyabilecek mi, asıl mesele burada. Affetmek bazen iyileştiriyor, bazen de sadece acıyı uzatıyor… Ben kendi adıma, duygusal ve aşk manyağı biri olarak, ağır bir aldatmayı büyük ihtimalle bitirirdim, içime sinmezdi 🫠
Kalbini dinlesen, şu an sana ne diyor: “Git” mi diyor, “Bir şans daha ver” mi diyor? 🥹✨
Bence de sen affedemezsin gibi geldi bana 😔 Kalbin çok gururlu hissediyor. 💔✨
Cevap
4Cevap
Affetmem cehenneme kadar yolu var
Tek bir hata bitirir aldatılmanın affı olmaz
Hata değil yanlış olur onun adı, bitiririm direkt.
Aldatılan kim o önemli
Aldatan olursa bir de ben s! Krm son kez sonra hayatımdan def ederim
Asla affetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?