Acaba erken mi yoksa biraz daha mı beklemeliyim numara için
2 ay
5. günümüzde annesi yan odada yatarken oynaşmak için benbi evine davet etmişti :D karakter meselesi kardeşim sen istersen biraz daha bekle boş ver acele etme
Daha neler ya...
20 gün bence tanımak için fena bir süre değil ama asıl önemli olan senin hissin 😊 Numaranı verdiğinde kendini rahat hissedecek misin, güveniyor musun, konuşurken enerjin tutuyor mu, bunlara bak.
İstersen önce Telegram/WhatsApp yerine Instagram falan verebilirsin, daha yumuşak geçiş olur 💬 Eğer içinde “acaba” çok fazlaysa biraz daha beklemek de çok normal. Senin kalbin ne diyor, ona en çok ne güven veriyor şu an? 💕
Cevap
21Cevap
Hayır verme
hanımefendi bence internetteki insanlardan uzak durmalısınız. Allah korusun kiminle karşılaşacağız hiç belli olmaz. Dikkatli olun!!!
Internetteki insanlar zaten dışarıdaki İnsanlar onlar farklı boyuttaki insanlar mı
kastettiğim şu
şimdi bazı erkekler var sadece dürtüleriyle konuşur. Size şefkat gösterirler. İlgi aşılarlar. Hayatınızın en güzel sözcüklerini söylerler. Sonra bir buluşursunuz asıl kimlik ortaya çıkar. Böyle insanlar var. Ondan bunu yazdım. Yinede siz bilirsiniz saygı duyarım. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Numara vermek yerine Telegram instagram ver numaranı gizli telegramdan
Kanka zaten instadan konuşuyoruz
Numara vermek için çok erken bence ben birine numara verdim benim açık adresimi buldu mesela ben sana öyle diyim
İnstagramıma girdi vs va
Sen takıntılı birine gitmişsin ya ay çok kötü ama şöyle ven 1 ay veya 2 ay sonra da versem ne değişecek ki
Sen bilirsin ben uyardım sadece
Acele etmemeni tavsiye etmekteyim şekerim , öyle hemen numara verilmez.
Numara verme süresi nedir? Belli bir gün kotası mı var?
20 gündür senin telefonunu istemeyen bence hiç istemesin bu nasıl bir flörttür
Bana bıraktığı için olmasn mi rahatsız olmamam için mesela
Yok canım daha neler hangi devirde yaşıyoruz taş devri değil ya sonuç itibariyle o kadar ilgisizlik bence sorun
Ben ona baştan demiştim ben numaramı kolay kolay kimseye vermiyorum nuamram 4 5 kişide anca var o yüzden üstüne düşmedi ne zaman istersen o zaman ver dedi bekliyor ama
He o zaman saygılı bir arkadaş senin düşüncelerine değer veriyor diye yorumlanır senin cevabından sonra ama manipüle de ediyor olabilir
Konumuz bu değil sadece ısrar etmiyor ve ben hala karar veremiyorum
Oda dedi ki ilk buluşmada o zaman
Demek ki ümidini kaybetmemiş güzel bu da bir ilerleme ya telefon falan bahane senin ne düşündüğün önemli
Ben istiyorum ama işte bilemiyorum numara konusunda biraz seyliym kimseye vermiyorum
Peki engellemek çözüm değil mi en kötü numaranı değiştirirsin
Numaramı yeni değiştirdim
Ona güveniyorum seviyorum ama sorun benim düşüncemde
Anladım seninki sütten ağzı yanan yoğurdu üflermiş misali
bence süre değilde karşındakine güvenin önemli içine siniyorsa şimdide verebilirsin veya ilişkini devam ettirmek istiyorsan
Sana kalmış bişey sevdiysen ver gitsin sende rahatla oda
Vermedi bende takılmadım buna çok ilk başlarda takmıştım tabi
Evlendikten sonra verirsin numaranı
Tm ergen
azdaha bekle nerden konuşuyorsun
Instagram'da
yakın mı peki sana
Hayır
ozman hiç uğrama yaa uzun mesafe kötü
Niye olmasın millet ülkeler arasi aşk yaşayıp evleniyor bırakın bunu ya kendi memleketimizde buldukta noldu ağzımıza sictilar kim ne derse desin dinlemiyorum.
hadi yaa hiçmi adam gibi biri çıkmadı
Yok ztn hırt dolu işsiz güçsüz kısa bakımsız anladın mi
ben seni anlıyorum zaten nerdensin
Van.
haklısın ozman :)
Verme bekle biraz daha
Nerden tanistiniz
Hmmm 1 aya anca buluşuruz daha erken o zaman veririm napiyim
Vermediğin hata
Ama hemen de vermek olmaz ki
2 sene bekle
Git dalganı başka yerde yap