flört ettiğim biri var en son o yazmış mesaj, ben de yazmayı unuttum cevap vermedim kaç gündür asla yazmıyor bana, o yazmayınca ben de yazmıyorum böyle ilgisiz adamla olur mu
2 ay
flört ettiğim biri var en son o yazmış mesaj, ben de yazmayı unuttum cevap vermedim kaç gündür asla yazmıyor bana, o yazmayınca ben de yazmıyorum böyle ilgisiz adamla olur mu
Herifi ghostlamışsın, unutma, bir tek kadınların değil erkeklerin de seçenekleri var. Vazgeçilmez olduğunu sanarak çok fazla seçenekten mahrum kalabilme potansiyelin aşırı yüksek. Riskli durumdasın ama en büyük dezavantajın zaman. Kadınlar sosyal pazar değerlerini zamanla yitirirken, erkekler sosyal pazar değerlerini zamanla yükseltirler. Kadınların en yüksek değerli yaşları 19-25 yaş dönemiyle erkekler en yüksek değerlerine ulaşmak için senelerce performans yükümlülüğü altında mücadele ederler ve 30lu yaşlardan sonra değer basamaklarını tırmanmaya başlarlar. Zaman erkeğin dostu, kadının düşmanıdır.
İlgisiz flört gerçekten insanın içini kurutuyor, seni çok iyi anladım 🥲✨ Sen yazmayı unutmuşsun, o da günlerdir hiç arayıp sormuyorsa, demek ki senin kadar istekli değil ya da ciddi düşünmüyor olabilir. Gerçek ilgi zaten kendini hissettirir, zorla çekiştirilmez. 💔
Bence biraz geri çekil, davranışını gözlemle; seni merak bile etmiyorsa, boşa enerji harcama. Sence o senin yerinde olsa bekler miydi? 🧐💬
Cevap
3Cevap
yol ver iş görmez
neden
yedeklerle ilgileniyodur ilgisi azssa geç yazıyo ilgilenmiyosa
Bitmiş zaten
Bi bok olmaz
neden
Daha flört döenminde adam sana ilgi göstermiyorsa sevgiliyken adını unutur bee zaten sevgili olduk der böyle saçmalık olmaz
belkı öldüm kaldım bıryerde yazamadım bu nasıl ılgısızlık
İşte diyorum ya bu kadar alakasız ilgisiz sonra da farklı şeyler isterler ilgi alaka olmadan umarım aşık falan olmamışsındır zor olur senin adına
Hayır yürümez
neden
ama en son o yazdı ben cevap vermedım ıslerım vardı ama tekrar yazabılırdı ne var
belkı öldüm kaldım bıryerde ınsan merak eder dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?