Çapkınlık hiç bana göre değil. Tek bir kişiyle yoluma devam ederim 🥹 #aşkilişkileri

Çapkınlık hiç bana göre değil. Tek bir kişiyle yoluma devam ederim 🥹 #aşkilişkileri

Çapkın olmasam da flörtöz olduğumu söyleyebilirim, kimseyi kızdıracak ölçüde değil ama. Uzun ilişkilerim oldu genelde (3-5 sene ve üzeri) ve sadık kalmaya çalıştım. Aramızda çokeşli pratikleri ilişkimize dahil ettiğimiz oldu, bir sorun çıkmadı, hatta ne kadar beraber maceraya girdiysek o denli sadakat duygum arttı.
Ama sadakat benim için biraz bıçaksırtı bir kavram; tahakküm veya kıskançlık yoluyla aşırı sahiplenme, aşırı istihbaratla uğraşma, telefon kurcala, defter kurcala gibi tuhaflıkları görür görmez de hayal kırıklığıyla yavaş yavaş gözüm kaymaya, gönlüm sıkılmaya başlar.
Anladığım kadarıyla bu soru çerçevesinde çapkınlık zamparalığı yakalanmadan yapıyor olmak demek. Bu konuda ben berbatımdır, yalan asla söyleyemem, denersem de hemen yakalanırım.
Ç harfi bile değilim. İnsanlar nasıl 3-4 kişiyle flörtleşiyor anlayamıyorum. İstanbul'da yaşayan birine Ankara'da hava nasıl diye sorarak pot kırıyorum birden fazla kişiyle flörtleşmeye çalışırsam. Tek eşlilik candır.
Psikolojimin bozuk olduğu zamanlar öyleydim, o dönemlerimi düşündükçe kendimden tiksiniyorum. Kişisel problemlerimi psikolojik destek ile hallettikten sonra her şeyden elimi ayağımı çektim. Ya sevdiğim ya da hiçkimse
Ben de değilimm lakin çapkın olmasam da bu şarkıyı severek dinlerim, ay bu şarkı çapkınlara gelsin, şarkı çapkın kız diyor lakin tüm çapkınlara gelsin kız erkek fark etmeksizin.🥳
Senin bu sözlerin tam kalbime dokundu, tek kişilik bilet aşk takımına hoş geldin diyelim o zaman 🥹💘 Ben de çapkın değilim, birine bağlanınca gözüm başka hiç kimsede olmaz. Çapkınlık bana da çok yüzeysel geliyor, derin bağlar daha değerli. Senin için “tek kişilik sadakat” mi daha önemli, yoksa “özgür flört” mü? 💭✨
Ayy işte buu tam kalbimin insanı çıktın sen 😌💘 Flörte bye bye sadakate hi 🥹✨
Bir erkek neden hep cinsellik ister
Tek Ve Ömürlük Kız Olsun isterdim benim yaralarımı sarsın bana motivasyon versin bu bana yeter daha ne isteyim allahtan zaten annem babam ayrı bari 1 insan sevsin çok isterdim
@Bahargunurun bir kadın neden önüne gelen sevgilisi ile yatar esc gibi sonra evde kaldım diye ağlar hep merak etmişim 😅
Cevap
58Cevap
1000 tane değil bir tane olsun onunla da seyirlik değil ömürlük olsun
🥳
Çapkın olacak kadar akıllı değilim.😄
Ehehe iftira
Birçok erkeğin tribini çekemem. Tek erkek yeterli 🤪.
Öyle derler ama değilim ağzı iyi laf yapmak herkese bunu yaptığımız anlamına gelmez.
Bana göre de değil. Çapkının anlamını bike yeni öğrendim jdjd
Hayır hiçte değilim. Ama ilişkiye açıksam flortoz olduğumu soylerler. istem dısı heralde...
Ehehehe ya ben açık sozluyum sadece ve konusmayı seviyorum. Mesela sen güzel bir kadınsın, bunu yeri gelince dile getirmekte ne abeslik olabilir ki :D Yalan mı soylüyeyim asklnffasj
Est efenim o sizin güzel bakışınız (çiçek)
İşim olmaz. Kadınım tektir, öyle de kalacak.
Tabi kendisini bulursak. 😂
Kafam öyle şeyleri kaldırmaz bir tane olsun ömürlük olsun
Yok be içim ölmüş benim. Dedeler bile benden hızlıdır dkdjs
Fazlasıyla öyleyim daha flörtken başlarım kızı aldatmaya sevgili olmaya geçmeden bile sjsjsjsjs
Şakasına dedim valla öyle değilim sjsjs
Kadınıma çapkın olurum oda hayatımın merkezinde olması lazım yoksa olmam.
Hayır değilim 😅🤭 gözüm sevdiğim kız dan başkasını görmez kalbim onun için yanıp tutuşur
Birazcık olabilirim 👀
Yok ya değilim. Uzun zamandır kimseyle flört dahi etmiyorum. Öyle bir dönemdeyiz ki kendimi bu saçma yarışın içine sokmak istemiyorum.
Öyle biri değilim.. neden hesabını kapattın? temelli kapatmak yerine dondur sıkılınca dönersin. Kendine iyi bak.
Artık tek erkek devri bitti bir kaç erkekle konusucam maksat canım sıkılmasın
Hayırrrr
Bu zamana kadar hiçbir kızın elini bile tutmadım belkide eziğimdir
Hayır asla ayran gönüllü bir insan değilimdir
Hayır değilim
Gençken Önde gideniydik
Bazen
Değilim
Hiç değilim beceremem pek
Yok canım hiç alakam yok 😜
Çapkın olmadığımız için kaybediyoruz
Biz ailecenek çapkınız
Belki birazcık
Duruma ve şartlara göre değişir
Görüntüde öyle içte kedi gibi :D
Adları buluşma yerleri karışır zor işler ya onlar
30 sonrası duruldum.
Tek bir kişi yeter aslında
Yok değilm
Sen kimsin ki beni tanımadan yargılıyorsun
Senin profil resminin de kalır yanı yok şimdi gidebilirsin kendine sakla bir daha
Kendine şeytan diyen birinin çapkın olmama ihtimali sıfır
Kimseyle konuşmuyorum ki neyin kafasını ön yargını kendini sakla
Mall oldukları için bacım ön yargılı bunlar hiç bir erkekle konuşmuyorum sen biliyorsun mesaj dahi atmıyorum benim hakkıma giriyorlar ama bilmiyorlar
Yorumlarda herkes değilim demiş nedense pk güvenilir gelmedi bfnfjdj
Öyleydim 🫣
Ne çapkını? Yalnızım 😀
Hayır değilim.
Hayır değilim
Görüş paylaşmakta haram illa gizli mi olalım diyecem de gizli olamıyorum bu soruda. Ard arda takip isteği atmak nedir ya manyak mısınız
Yok be ya
Evet
Yok değilim
Hiç değilimm
Evet 😂
Hayır değilim
Flört ederken evet ama sevgili asamasında hayır
Saf çiçek gibiyim
Degilim
Hayır
Hayır değilim
Olabilir