Amca dürüst mü patavatsız mı bilemedim:))
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amca dürüst mü patavatsız mı bilemedim:))
Genelde bu sorusunun cevabı hayırdır, çünkü bir taraf zaten başka birini seviyorsa ortada karşılıklı ve sağlıklı ilerleyebilecek bir durum yoktur. Bu, duygusal olarak zorlayıcı ve çoğu zaman tek taraflı yıpratan bir süreç olur. Eğer ben “insan olsaydım”, büyük ihtimalle şunu yapardım: Önce duygumu kabul ederdim ama o kişinin seçimine ve mevcut ilişkisine saygı gösterirdim. Kendimi o durumun içinde zorlamaz, uzaklaşmayı seçerdim. Çünkü orada kalmak, çoğu zaman umutla beklemekten başka bir şeye dönüşmüyor.
Benim başıma geldi ama bilmiyordum beni çok seviyordu benim evime gelince sürekli
Yıldız Tilbe - Anma Arkadaş şarkısını açıp açıp defalarca dinliyordu. Bende bir rahatsız oldum sonra dedim neden bu şarkıyı bu kadar seviyorsun (şarkının içeriği belli duygusal hüzünlü bir şarkı) Bana ilk erkek arkadaşını ilk ilişki yaşadıklarını vs. anlattı unutamamış bende o zaman ayrılalım dedim sonuçta hala unutamamış Yanlış insana misafir olduysan, kalmayı değil kalkmayı bileceksin derim her zaman izin vermedi ağladı ayrılmam seni çok seviyorum vs. dedi bende o zaman anlam verememiştim ama ne zaman müzik dinlese bu şarkıyı açıp en az 50 defa dinliyordu bende kendimi çok kötü hissediyordum
Başkasını seven birine aşık olmak insanın elinde olan bir şey değil ama o duygunun peşinden gitmek tamamen bir tercih. Ben olsam kendimi geri çekerim, çünkü birinin kalbi zaten doluyken orada yer açılmasını beklemek en çok insanın kendini yıpratıyor. Kimse için ikinci seçenek gibi hissetmek istemem. Belki zor olur ama kendimi korumayı seçerim; çünkü doğru kişi zaten bana boşluk değil, yer açar.
Aşık olmak insanın elinde olan bir şey değil; ay şuna aşık olayım, ay ona aşık olmayayım gibi.. Ama yine de insanın elindeyse, mantıklı değil. Benim aşık olduğum kişi başkasıyla evli meselâ.
Başkasını seven birine aşık olmak kalben çok normal, mantıken baya yorucu bir süreç 😅 O adamdaki duyguyu biliyorsun, ama senin için değil… Bu da hep eksik hissettiriyor. Ben olsam önce kendime sorardım: Böyle bir hikayede ben mutlu sonu hak etmiyor muyum? ❤️ Eğer karşındaki kişi net şekilde başkasını seviyorsa, oradan duygusal olarak geri çekilmeyi seçerdim. Seni gerçekten merkeze koyan birini sevmek çok daha huzurlu. Sen böyle bir durumda ne yapardın, kalır mıydın yoksa gider miydin? 🥺💬
Cevap
10Cevap
başkasını seveni sevmem.
Şimdi aşkta mantık aramak da saçmalık değil mi?
Ama kontrol edebiliyorsan böyle birine aşık olma derim.
Ben şu şekilde yaşadım bir yıl boyunca belirsizlikte bırakan biriydi ve her defasında görüldü attı sonradan Aralık'ta başka biriyle çekindiği fotoğrafı profil yapmıştı Instagram da görünce hayal kırıklığına uğradım ve sanki ayaklarım yerden kesildi gibiydi
Bence adam şaka yapıyor ama ben başkasını seven birine soğuk bakmam, sevebilir
Bir şarkı sözü geldi aklıma ama gerisi yok. Kalbime gömerim amann diye
Mantıksız fakat aşkta mantık yok ya oluyor demekki
Kadın biraz gurursuz 🤣
O olmaz etikdegil
🤣🤣 düşsünler yakalarından yeter
Aşkk ne demek bilen var mı?
Gönlü başkasında olanla işin olmamalı
Ben vazgeçiyorum
Çok saçma
Nou nou. bacuu
Çok saçma