Yani bunu sadece sevgilisel olarak düşünmüyoruz değil mi :)) Gözleri bir içim su olan Türkan Şoray var🫠Başka kim var, birisi daha var, o gözler bana dostlukla bakıyor, o gözler beni barıştırdı beni hayatla, barıştırdı beni kendimle, bugunüme ilaç oldu o bakan güzel gözler, bakışlarıyla şifa oldu yaralarıma, hani öpeyim de geçsin deriz ya, o bana güzel bakarak yaralarımı öptü ve dindi yaralarım, sağanak ve fırtınalı günlerimin şifacısı oldu o bakan güzel gözleriyle, belki gözleri o kadar güzel değildi lakin öyle güzel gözlerle bakıyordu ki bana, beni anlayarak, severek, mutluluğumu isteyerek, beni mutlu etmek için taklalar atarak. Şimdi minnetle anıyorum bana o güzel gözlerle bakan o tatlı kalbi. O vakit birazdan paylaşacağım bu şarkı da güzel gözlere sahip olandan ziyade, güzel gözlerle bakanlara gelsin. Güzel gözlerle bakanlar unutulmaz olur lakin kalbinden ötürü pis gözlerle bakanlar elbette ki ettiklerini bulurlar, onlar unutulmaya mahkumdur, kalbi kötü olanın bakışları da kötü olur. O vakit paylaşalım şarkıyı 🥳
Renksiz geçen geceye sensiz , resmin renkler veriyor..
"O bakışın senin bayramlık gözlerinin. Çocuk gibi bakan, Güneş gibi yakan.. Hep içimde saklasam"
Senin bakışlarını hep içimde saklıyorum, sevgiyle. Güzel bakan tüm kalplere sevgiyle, güzelliklerle dolu olsun bakışları güzel olan insanların hayatı.
Megolomanca gelmesin ama ben kendi gözlerimi çok beğeniyorum, benim gözlerim koyu mavi ve parlıyor herkes çok beğeniyor lens mi dye soruyorlar ya da sokakta birisi beni durdurup şu adrese nasıl gidebilirim diye sorarken gözlerimi görüp işi gücü bırakıp gözlerden konuşuyoruz :D Lise Ünv. zamanında çokta ekmeğini yedim bu gözlerin :D
Göz detayı çok çekici geliyor bana da, resmen hipnoz etkisi 😍 Dövmeyi yapan çocuk da romantizmi bambaşka level’e taşımış, biraz iddialı ama bence de hoş bir hareket 😂 Benim de aklıma kazınmış bir çift mavi göz var, itiraf edeyim… Peki sen, gerçekten unutamadığın “gözleriyle vuran” biri oldu mu hiç? 💫
Benim bitene sevdiğim kız vardı çok iyi insandı en son çıkma teklifi etmiştim ama olmadı ama o hep kalbimde o aklıma gelince mutlu oluyorum bu bana yeter canım solsun