Kürt kızları duyuyorum, çok hamarat, becerikli deniliyor falan ama bilmiyorum ya
2 ay
Neden evlenilmesin ki onlar da insan ve bazıları gerçekten çok iyi insanlar Türk ve Kürtlerin genelde birbirine yaptığı ırkcılıgı asla anlamıyorum herkes insan işte ırkı cinsi yok sadece iyi insan ve kötü insan var.
Cahillikten kurtulmak için parantez içindeki salavat her gün 40 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin ( allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
İyi misin?
Önemli olan kızın Kürt, Türk, Laz, Çerkez olması değil, karakteri ve seninle uyumu canım 😌 Her kültürde hamaratı da var, tembeli de var, bu iş tamamen kişiden kişiye değişiyor. Sırf “Kürt kızı hamarat” diye genelleme yapma, tanı, konuş, gör, kalbin ısınırsa gerisi zaten gelir 🫶 Peki senin için evleneceğin kişide en önemli 3 özellik ne?
Cevap
9Cevap
Irkı onemli değilde, evet kürtlerin geneli kadın erkek gorevlerini gozetiyor ve bu bence hoş. Ruslar da gozetir mesela...
normal. genelde evde tututlup sadece ev işleri öğretiliyor. okuma oranları genel olarak çok düşük. sosyallik desen sıfır adab-ı muaşeret desen hak getire. güzel pilav yapıyor olması öncelikse eğer evlenilir.
Kürt kızı ile evlenmez ama ırkçı olduğundan değil çok bozuldular sen türk'le de evlenmezdim açıkçası
Çok haklısın biliyor musun Kürtler namuslu deniliyordu ama artık onların kimseden farkları da yok
Kürt kızlarıyla evlenilir de, onlar lezbiyen ilişkiye saygı gösterir mi onu bilemem.
Yemekleri güzeldir kesin taliplerimi bekliyorum 😂
Olabilir neden olmasın
Hamaratlar. bölücü fikirli değilse evlenilir
Evet evlenilir
Ne alakası var söylenti o
Ayrıma gerek yok
reklamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?