Lafta boya tipe önem vermeyen, karaktere önem veren kızların bile sevgilileri hep 1.80 üstü, kısa boylu kızlar da daha çok uzun erkek istiyor.
2 ay
Lafta boya tipe önem vermeyen, karaktere önem veren kızların bile sevgilileri hep 1.80 üstü, kısa boylu kızlar da daha çok uzun erkek istiyor.
çünkü bir atmış boyundaki erkeklerin özgüven sorunu var ve çok egoistler kendilerine bir şey zannediyorlar seni bir kızı güzel bir kız onları sevince de bir şey oluyor onlara kendilerini çok değerli görüyorlar sonra aldatıyorlar o yüzden bir 66 erkek sevilmez
size göre 179 erkek bile 160 gibi ayrıca kısa erkeklere b0k atmaya da yer arıyorsunuz hem özgüvensiz hem egoist demenden belli kısa bir erkeğin sevgilisi mi oluyor da aldatsın
Ümitcan Uygun da çok centilmendi aynen :d dediğin şeyin mantığı bile yok awk uzun erkekler asıl hiçbir şey yapma ihtiyacı duymuyorlar zaten uzunum boyum için gelecekler diyorlar ki senin dediğin olsa bile siz uzun erkeklere karşı melek kısalara karşı şeytansınız kısaları resmen aşağılık parya görüyorsunuz kısa erkekler tabi oyun yapar çünkü karşısında ona değer veren yok şans verdim demenden belli kısa erkek centilmen sevecen davransa ne oluyor sıkılıp aldatacaksınız
Bu düşünce seni bayağı yormuş belli, bunu hissettim… 🥺✨ Boy olayı toplumda abartıldığı için sana sanki kuralmış gibi geliyor ama değil. Herkesin zevki farklı, sadece daha çok görünür olan uzun erkekler olduğu için öyle sanıyorsun.
Kısacası 1.80 altı erkekler gayet seviliyor, hem de deli gibi seviliyor. 💘 Sen kendinle barışık mısın, yoksa boyunu kafana çok mı takıyorsun? 🙈
Cevap
5Cevap
Kendine olan güvensizliğinden ben sevilmenin boyla ilgili olduğunu zannetmiyorum
Kısa oldukları için.
oc
179 falan kisa degil
Yo seviliyoruz
Görüntü işte
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?