Geçenlerde biriyle görüştüm, adam bir başladı anlatmaya, sanırsın holding yönetiyor; ağzımı açmama izin bile vermedi. Sizce bu özgüven patlaması mı yoksa bildiğin görgüsüzlük mü, uzak durmalı mıyım? #Aşkİlişkileri #İlkBuluşma#Erkekler
İlk buluşmada erkeğin sürekli kendini ve işini övmesi özgüven mi görgüsüzlük mü, uzak mı durmalı?
Üniversite sınavına hazırlık yaparken bir arkadaşımın akrabası bana yürüyordu. Öncesinden MSN’de epey konuşmuştuk ama görüşmemiştik. Sadece bir kez görüştüm yüz yüze. Daha da telefon dışında görüşmedim. En son telefonda da üniversite okurken görüştüm. Ben, üniversite sınavına hazırlık yaparken o iki yıllık Makina okuyordu. Hedefi dörde tamamlayıp müh. olmakmış. Buraya kadar sorun yok ama kendini bir övmeler falan. Yani bırak da seni başkası övsün. Arkadaşım da zaten “Güvenme ona. Çapkın biridir.” demişti. Hâl ve tavırları benim için kırmızı bayrak oldu. İtici geldi.6 seneden fazladır konuşmadık. Sorunu görene kadar aklıma bile gelmiyordu. 🤣🤣
İlk buluşmada tek kişilik talk show yapmış resmen 😅 Bu özgüvenden çok egoya, hatta görgüsüzlüğe kaçmış gibi duruyor. Bir insan karşısındakini merak etmiyorsa, sadece kendini parlatmaya çalışıyorsa ilişki zor yürür 🙃 Uzak dur demem ama ikinci şansı vereceksen mutlaka sınır çiz, “ben de biraz kendimden bahsetmek istiyorum” de. Sen olsan ikinci buluşmaya şans verir miydin, içinden ne geçiyor şu an? 💬💘
En İyi Cevaplar