Kütüphanedeki polis memuruna reddedildikçe artan bu takıntılı hoşlantıdan nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar benim ciddi uzun ilişkim var ben sürekli kütüphaneye ders çalışmaya geliyorum kütüphanenin aşağısında da kafe var orada bir polis memuru geliyor sivil 2 günde bir geliyor bu çocuk aslında hiç tipim değil hiç hem de ben bundan böyle hoşlandım çirkin erkek severim zaten 3 4 kere istek attım ne sildi ne kabul etti onun geldiğini gördüğüm an aşağı iniyorum ve ona yakın yere oturup bakıyorum resmen takıntılı oldum benden 5 6 yaş büyük aslında amacım ciddi bir şey değil isteğimi kabul etmediği için elde edemediğim için belki bende takıntılık oldu napıcam hiç kütüphaneye gitme falan demeyin mecbur ders çalışıyorum sürekli onu görmek için can atıyorum derslerimi bile umursamıyorum bazen o da bana bakıyor ama istek yok isteği geç benim attığımı bile kabul etmiyor napıcam ben nasıl vazgeçeceğim hiç tipim değil kabul edilmediği için hırs yine istek atmak istiyorum duramıyorum kız kuzenime istek attırdım kabul etti * çıkarttı onu da ben de kızım ve çok çekingen bir kız da değilim
Kütüphanedeki polis memuruna reddedildikçe artan bu takıntılı hoşlantıdan nasıl kurtulabilirim?