Çok stresli bir dönemimde sevgilimi üzmeden ilişkimi nasıl koruyabilirim?

Çok stresli bir dönemden geçiyorum, sınav, aile, kendi ruhsal sorunlarım, ilişkide de zor bir dönem atlattık birkaç ay öncesinde, ikimiz de yorulduk biraz ama iletişimimiz, birbirimize olan sevgimiz hâlâ çok sağlam. Fakat ben çok gerginim, antidepresan kullanıyordum, aniden bıraktım, onun da verdiği bir huzursuzluk, stres var. Sevgilim yanımda olmaya çalışıyor ama o üstüme geldikçe sanki soğuyor gibi hissediyorum, biraz yalnız kalsam daha iyi hissedecek gibiyim. Sınava çalışıyorum, günde on saate yakın çalışırken aklıma geliyor, yani sanki verimim düşüyor gibi hissediyorum ama onu çok seviyorum, iki senedir beraberiz, bana çok destek olmaya çalışıyor ama ben bu sürede çok sıkıcı olmaya başlamış gibi hissediyorum. Konu bulamıyorum, konuşasım yok gibi, stresliyim, onu kırmak istemiyorum. Ne yapacağım? Bana çok destek oluyor, sürekli kaygılanmamam için konuşuyor ama ben o öyle bana destek olmak için konuştukça onu boğuyormuşum gibi hissediyorum çünkü sürekli bunları konuşuyoruz. Enerjim çok yok, bir aydır falan, daha iki ay daha böyle olacak. Ne yapmalıyım, evlenmek istiyorum onunla ama sanki soğuyor gibi hissediyorum. Stresle yeni konular konuşamıyoruz, gülemiyoruz, yeni aktiviteler yapamıyoruz, yani o yapıyor, ben genelde suskunum stresten dolayı. Ne yapmalıyım? Biraz alan istesem kırılır gibi hissediyorum.

Çok stresli bir dönemimde sevgilimi üzmeden ilişkimi nasıl koruyabilirim?