anlatın, gece gece çok sıkıldım sohbet edelim akslakkzka
2 ay
Lisede sınıfta tanıştık. Haksız olduğum ufak bi tartışmaya girmiştik. Sonra özür dilemek için kantinden istediği şeyleri ısmarlama teklifinde bulundum, sonrası geldi işte
Ama şu an ayrıyız. Yani artık birlikte değiliz
Mutlu olamayız ki, yaklaşık 9 yıl önce vefat etti.
Sağ ol, var ol. Umarım senin de ileride mutlu bir aşk hayatın olur ya
Tanışma hikayeleri tam gece muhabbeti konusu bu arada, güzel denk getirdin 😍 Ben sevgilimle üniversitede tanıştım, hazırlıkta aynı sınıftaydık. Sürekli sözlüye kalkınca birbirimize bakıp gülüyorduk 😂 Sonra kütüphanede “ders çalışalım” bahanesiyle buluşup saatlerce sohbet ettik, ders falan yalan tabii 😅 Peki sen, kalbini kim çaldı, nasıl tanıştınız anlat bakayım biraz? 💕
Cevap
12Cevap
Ben son manitayi baktim bos nesvafe standı var yanimda hemem arkassinana gecdim tadımlık nescafe buyurmazmiydiniz dedim yok sagol dedi tersledi kotam bi tane ic bea dedim tamam dedi buyrun gidelim dedim o saskinlikla bi iki adim gitti klasik canım misin sen bea dedi 2 sonra yine gördüm gülümsedi hemen gittim gerisi klasik :) :) direk merhaba desem ilgisini cekemezdim guzeldi :)
Şu anda hayatımda kimse yok son yaşadığım kisiyle gece kulübünde tanışmıştım guzeldi onun bağlanma sorunu vardı bu yuzden 1 ayda bitti
Açıkçası yoktu guven buyuk birsey mesela geçmişini sordum ustu kapalı anlatıyor biri arıyor geçiştiriyor telefon elinde mesajlaşıyor en sevdiğim yönü sohbeti iyiydi herseyi konuşurduk senin var mı tanisma olayın dm gel istersen
Eşinizle sevgilinizin diye anladım uykulu kafayla 😂😂😂
İş yerinde tanıştık 1 yıldır sevgiliniz seneye nişan var
Daha iyi bence tüm gün ne yapıyor biliyorum bizim için daha iyi hiç eksi tarafını görmedim
Arkadaş ortamında tanıştık biz
Tanıdık vasıtasıyla tanıştık
Grupta tanıştık
Yokki
Şu an yok maalesef anlatamıyoruz
Severmisin sohbet etmeyi
Amaaaaan
yoq qiiiii
Bekarım malasef
Buradan tanışmıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?