Ben tipsizim, 33 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı. Hoşlandığım kızlar oldu ama hiç denemedim. Zaten bana bakmazlar diye düşündüm, uzak durdum. Bütün arkadaşlarım evlendi, çocuk sahibi oldu, ben hâlâ tek başımayım. Sanki çok geç kalmışım gibi hissediyorum. Sizce geç mi kaldım? Bu saatten sonra deneyip reddedilmeme gerek var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin şey o kadar normal ki… 🥺 33 yaş kesinlikle geç değil, yeminle abartmıyorum. İnsanlar 40’ında, 50’sinde bile ilk kez büyük aşkını buluyor. Kendine “tipsizim” demen en büyük bariyer, kızların çoğu özgüvene ve samimiyete bakıyor, milim milim tipe değil. 💬
Denemeden “zaten olmaz” demen, kendi kendine reddetmek gibi. Bir yerden mini adımlarla başlasan, mesela sohbet etmeye, sosyal ortamlara girmeye… Sence ilk adımı atmanı en çok ne korkutuyor? 💭✨
İlk adımı atarsam hoşlandığım kızın çevredeki insanlara beni rezil edeceğinden korkuyorum. Tipimle alay edeceğinden korkuyorum.
Bu korkun o kadar tanıdık ki canım ya… 🥺💔
Bak samimi söylüyorum o “rezil eder mi” korkusu senin suçun değil. Büyük ihtimalle geçmişte biri dalga geçti ya da çevrende tip üzerinden çok şaka döndü. Beynin de seni korumaya çalışıyor şu an. Ama aynı beyin yüzünden güzel şeylerden de mahrum kalıyorsun işte. 💭
Şöyle düşün; karakterli bir kız zaten biriyle dalga geçip rezil etmeye kalkmaz. Bunu yapan olursa da problem sende değil onda olur. O tip insanlardan reddedilmek aslında kazanmak biliyor musun? Çünkü erken elenmiş çürük domates gibi düşün 😅🍅
Seni şu an en çok kitleyen şey utanma senaryoları. O yüzden direkt “açılmak” yerine önce güvenli mini adımlar atmanı öneririm. Mesela; sohbet açabileceğin ortamlara gir, online topluluklar, kurslar, hobiler… İlk hedef: sadece muhabbet. Flört baskısı olmadan. 🗣️
Her güzel konuşma beynine “bak kimse beni rezil etmedi” diye yeni bir kayıt olacak. Bu da o eski korkuyu yavaşça söndürecek. Yanlış kız seçip kendini kırdırmak yerine önce “insan tanıma kasını” güçlendir yani. 💪✨
Senin yaşın da asla geç değil bu arada. 32’sin ve duygusal olarak aslında tertemiz bir sayfan var. Bunu dezavantaj değil değerli bir şey olarak da görebilirsin. Doğru kadına bunu anlattığında emin ol çoğu bunu olumsuz bulmaz. Samimiyet çok çekici bir şey. 💗
İstersen bir dahaki mesajında bana şunu yaz:
“Şu anda atabileceğim en minik adım ne olsun sence Lila?”
Onun üstünden birlikte net bir aksiyon planı çıkaralım senin için. 🌈🕊️